1961 • Göteborg

4×1K@HMP

Måndag 16 november 2015 19:19

Löpning - Långa intervall
Egen träningstyp, kopieras som Distans
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Idag blev ordinarie IK Jogg-träning inställd på grund av brist på både ledare och deltagare. Kändes därför riktigt segt att ge sig ut på egen hand i regn och blåst när man istället kunde sitta inne med en kopp varm choklad och en god bok. Efter lite intern diskussion tog jag mig i alla fall ut till slut. En fördel med velandet var att regnet hade upphört och det var bara vinden att tampas med.

Planen för dagen om det hade blivit någon klubbträning var att springa 4×2 km i maratempo, men utan sällskap blev det svårt att motivera sig till så långa intervaller i det trista vädret. Det fick bli kortare men snabbare istället. Sprang bort till Grusåttan och körde varannan kilometer @HMP och varannan lugn jogg. Lyckades pricka in så alla fartdelar hamnade på slät mark, förutom lite av tredje intervallet som avslutades i uppförsbacken från Delsjön, och all mellanjogg var i uppförs- eller nedförsbackar. Bra känsla hela vägen!
12,64   km
Distans
1:02:44
Tid
4:58   min/km
Snitt
148
Snittpuls
168
Maxpuls
180
Stegfrekvens
135   m
Total stigning (clk)
Salming Speed S1
Total distans: 
100:48:41
1192 km

Kommentarer

Karibou - 16 november 2015
Bra jobbat. Jag väntar till helgen och ser om kroppen vill springa intervaller eller tröskel-nånting.
Snygga skor :-)
Erik "Tricky" Fries - 16 november 2015
Tack! Hade visst missat ändra från default-skorna, det var Salming Speed som satt på fossingarna den här gången, inte BGS.
Birgit Friesjö - 16 november 2015
I know the feeling :-) Duktigt av oss båda att ge oss ut i det dåliga vädret. Men din träning ligger liksom på en annan nivå än min! Hoppas du njöt av en god bok och något varmt att dricka efter passet i stället:-)
Peter Karlsson - 17 november 2015
Men du fick ju ihop ett bra pass med bra fart trots din Solo-IK Joggträning. Starkt att ta dig ut och prestera!