1961 • Göteborg

Runt Delsjöarna hemifrån + golfbanan och Vallhamra

Söndag 9 december 2012 13:41

Löpning - Långpass
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Så här två daga efter blodgivningen tyckte jag att jag kunde våga mig på ett försiktigt långpass. Bestämde mig för att köra samma runda som gårdagens långpromenad, minus fikastoppet hos Bertilssons. Sprang via golfbanan för att slippa de värsta backarna och trapporna vid Södra och Västra Sjöslingan. I stället fick jag en kilometerlång slakmota upp mot GAIS-gården innan det vände ner mot golfbanan igen.

Varmare än igår, bara ett par tre minus, men blåsigt och lite snö i luften. Avkylningseffekten var ändå inte så stor som jag räknat med; buffen runt halsen tog jag av efter ett par kilometer för att ventilera ut överskottsvärmen. På det hela taget ett rätt behagligt pass, även om pulsen rusade i minsta uppförsbacke på grund av fredagens blodgivning.
20,08 km
Distans
1:49:08
Tid
5:26 min/km
Snitt
150
Snittpuls
166
Maxpuls
Salomon SpeedCross 2 UK 9.5
Total distans: 
103:20:18
1076 km

Kommentarer

kortben - 9 december 2012
Låter som ett härligt pass, trots att vädret såg ruskigt ut från insidan! Själv nöjde jag mig med bara fikastoppet på Bertilssons efter en kort promenad från parkeringen, någon måste ju se till att ruljansen hålls igång på fiket :-)
Erik "Tricky" Fries - 9 december 2012
Jamen då delade vi ju upp dagens pass på bästa sätt: du stod för kaloriintaget och jag stod för kaloriförbränningen. Win-win, typ! :-)
kortben - 9 december 2012
Om var och en gör det de är bäst på så blir det riktigt bra!
Erik "Tricky" Fries - 9 december 2012
Precis!