Träning
Träning start
Träningsprogram
Löparkalkylatorn
Träning idag
Community
Community start
Stjärnmedlemskap
Alla medlemmar
Forumkategorier
Alla forumtrådar
Kartan
Mät runda
Rundor
Tävlingar
Aktuell
Tävlingskalender
Resultatlistor
Liveresultat
Artiklar
Alla artiklar
Logga in
Registrera
×
E-postadress
Lösenord
Kom ihåg mig
Glömt lösen?
Löpning
•
Kost & Näring
•
27 inlägg
•
1537 visningar
•
Vad åt du för mat?
Martin Jansson
1970 • Nyköping
#1
•
7 januari 2010 - 21:39 (Redigerad 7 januari 2010 - 21:41)
Gilla
Klicka för att gilla
Blodpudding och bacon tillsammans med vitkål och rårörda lingon.
Bra löparmat........... Och alldeles underbart gott.
< <
<
1
2
1
2
>
> >
johann
1986 • Sverige
#2
•
7 januari 2010 kl 22:00
Gilla
Klicka för att gilla
Jag åt samma sak, med skillnad att jag inte hade vitkål på tallriken. Sjukt gott.
Erik "Tricky" Fries
1961 • Göteborg
Administratör
#3
•
7 januari 2010 kl 22:24
Gilla
Klicka för att gilla
Men vad är det här? Blodpuddingens dag? Jag åt samma. Fast med rivna morötter istället för vitkål. Gott gotti gott gott!
Karin L
1981 • Linköping
#4
•
7 januari 2010 kl 22:27
Gilla
Klicka för att gilla
Som vegetarian rynkar jag på näsan. Jag slevade quornbitar i hemmagjord cilli och tomatsås med majs och bulgur. Det hela toppades med avocado.
Slapp faktiskt äta blodpudding i skolan för att jag tyckte att det var så vidrigt.
Emil Westin
1991 • Linköping
#5
•
7 januari 2010 kl 23:35 Redigerad 7 januari 2010 kl 23:37
Gilla
Klicka för att gilla
Raggmunk med bacon. ;)
Mm.. Blodpudding. Bra mat! Jag älskar blod. Men det blev inget idag. ;)
David Hörnedal
1967 • Södertälje
#6
•
8 januari 2010 kl 00:19
Gilla
Klicka för att gilla
Köttbullar och stuvade makaroner, men blodpuddingen var ett bra lunchtips till i morgon...
Magnus Andersson
1981 • Berlin, Tyskland
#7
•
8 januari 2010 kl 09:49
Gilla
Klicka för att gilla
En rå smoothie- på apelsin, banan, hampaprotein, linfrön, agavenektar, kokos och vatten. Mums.
Staffan Malmberg
1954 • Hyltebruk
#8
•
8 januari 2010 kl 10:13
Gilla
Klicka för att gilla
Jag säger som nepaleserna: dal bhat tarkaari (ris linser och grönsaker).
Henning Looström
1973 • Lund
#9
•
8 januari 2010 kl 10:37
Gilla
Klicka för att gilla
Kom hem efter ett par timmars löpning igår, öppnade kylen för att se vad vi hade för snabb energi hemma.
Hittade en hel hög med kvarglömda våfflor från dagen innan. Satt fint med glass och drottningsylt!
Buckard
1978 • Stockholm
#10
•
8 januari 2010 kl 12:21
Gilla
Klicka för att gilla
Ååh blodpugging, vad gott. Jag fick nöja mig med en sallad (pga tjejbesök). Men jag lyckades toppa med tonfisk, oliver och fetaost. Självklart hemlagad vitlökssås så att jag fick mina nödvändiga kcal. Det blev bara ett pass på innecykeln, det var motivationsproblem med utelöpningen igår.
Per Lantz
1970 • TABERG
#11
•
8 januari 2010 kl 12:51
Gilla
Klicka för att gilla
Spagetti Carbonara där fläsket stekts i lite vitt vin. I grytan fanns också lök, parmesan, paprika och ett ägg. Yummie!!
Sårskorpor, förlåt blodpudding ska det ju vara, är ingen personlig favorit. Annars älskar jag svensk husmanskost.
Björn Paxling
1980 • Malmö
#12
•
8 januari 2010 kl 12:56
Gilla
Klicka för att gilla
mikrovärmde bovete, ångkokta morötter/lök/squash samt ugnsgrillad silkestofu med tomat som blev över från igår, toppade med äggfri majonäs och rivna morötter.. drack rödbetsjuice..
gillade blodpudding mycket back in the day, skulle vara kul att lyckas göra en vegansk version som blev lite liknande.. :)
är överlag väldigt lycklig över att äta så mycket som man gör som löpare, helt klart en livskvalitetsförhöjare!
Jonas Larsson
1984 • Floda
#13
•
8 januari 2010 kl 13:14
Gilla
Klicka för att gilla
Jobbar vidare på husmanskosten och rapporterar in en galet smarrig kålpudding. Med lingonsylt såklart!
Lena M
1961 • Norrtälje
#14
•
8 januari 2010 kl 14:49
Gilla
Klicka för att gilla
Rostat bröd med skagenröra och avokado - lunch, fikabröd och godis i ett :-)
Zingo Andersen
1974 • Lund
#15
•
8 januari 2010 kl 15:07
Gilla
Klicka för att gilla
Henning: "Hittade en hel hög med kvarglömda våfflor från dagen innan."
Det har aldrig hänt mig...
Henning Looström
1973 • Lund
#16
•
8 januari 2010 kl 15:26
Gilla
Klicka för att gilla
Zingo, haha, nä, våfflorna är ju våra naturliga fiender som måste förgöras. Eller hur det nu var Rocky sade.
Josefine Bonde
1978 • Åkersberga
#17
•
8 januari 2010 kl 15:41
Gilla
Klicka för att gilla
Korvgryta med ris och massa grönsaker!
Linda H
1976 • Huddinge
#18
•
8 januari 2010 kl 15:47
Gilla
Klicka för att gilla
Kycklingwok på vitkål, lök, vitlök, broccoli, svamp. Mycket gott och smakrikt!
Till kvällen gör jag proteinpannkakor med mellangrädde och bär.
Anders Jelander
1964 • Perstorp
#19
•
8 januari 2010 kl 16:18
Gilla
Klicka för att gilla
Lasagne med pizzasallad och några glas rödvin
efterrätt= vit chokladmousse gott gott
Helén Moggia
1978 • Växjö
#20
•
8 januari 2010 kl 17:36
Gilla
Klicka för att gilla
bönsallad och knäckemacka till "lunch" vid halv fyra efter en sen frukost vid kl 11. Middag blir nog kyckling eller en bit hemlagad paj som ligger och skäms i frysen...
< <
<
1
2
1
2
>
> >
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet.
Registrera dig här
eller logga in ovan.
Relaterade forumtrådar
Mat efter löpning
Mat/vatten att bära med vid långdistanslöpning
Angående mat intag innan löpning
Intag av mat som löpare
Sverigetrampet - 250mil utan mat
Stäng