1961 • Göteborg

Delsjöarna runt

Onsdag 6 januari 2016 11:35

Övrig träning/Friskvård - Gång
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Lät hälsenan vila från löpning idag och tog en långpromenad istället. Hade tänkt börja med att äta lunch på sushirestaurangen vid Munkebäckstorget, men de hade semesterstängt. Det fick bli en lasagne på pizzerian runt hörnet istället. Sålunda kolhydratuppladdad tog jag mig bort till Åttan där det var galet mycket folk, tror knappt jag sett så många ens på sommaren. Många skridskoåkare också, både på Härlanda tjärn och Svarttjärn. Fortsatte via Milen till Bertilssons där det inte helt oväntat var kö långt utanför dörren. Efter en knapp halvtimme fick jag ändå mitt kaffe och en liten kaka, som intogs i solskenet. Sen vidare runt Delsjöarna och hem via Stora Torp. En riktigt skön promenad i fint vinterväder, åtta minus, vindstilla och strålande sol.

Missade att slå på klockan vid start, glömde dessutom att slå av den direkt medan jag lunchade. Har därför lagt på 500 meter och tre minuter.
19,25 km
Distans
3:08:00
Tid
9:46 min/km
Snitt
124
Kadens
306 meter
Total stigning (klocka)

Gilla passet

Kommentarer

Birgit Friesjö - 7 januari 2016
Hur känns det med hälsenan efter gårdagens "vila" ?
Erik "Tricky" Fries - 7 januari 2016
Mycket bättre tack. Kommer nog att springa hem från jobbet när jag är klar om någon timme – håller på med ett hjärndödande klipp-och-klistra-jobb. Jag har fått en fil med översättningar på 18 språk där varje fras (cirka 30 st) ska in på olika ställen i 18 andra filer. JAG BLIR GALEN vad det är tråkigt! Tittar därför in på jogg.se med jämna mellanrum för att ha något roligt iallafall. :-)
Erik "Tricky" Fries - 7 januari 2016
Jag kommer att följa spårvagnslinjen hem så jag kan kliva på vagnen om det börjar kännas i hälsenan igen.
Birgit Friesjö - 7 januari 2016
Väldigt klokt tänkt! Men det vet jag ju att du är :-)