Löpning Övrigt 7 inlägg 897 visningar

Pers och totaler

1967 • Göteborg
#1
24 juni 2020 - 12:47
Gilla 
Hej
Vet inte om det är "om jogg" eller "övrigt", men jag la det på övrigt-kategorin?

När man ser sina pers och totaler, så baserar detta på tävlings-resultat, det finns en bock att klicka ur, så antar jag att resultaten baseras på allt man gjort? Dock, så kommer denna bock tillbaka igen, hur många gånger jag än bockar ur den. (med en dåres envishet)Kan man inte välja detta? Går det att få göra detta val själv?
#2
24 juni 2020 - 13:09
Gilla 
Det är bara hur du visar sidan just den gången som den bocken verkar gälla. Däremot så loggar jogg.se allt och väljer du bocka ur den så visar den pers oavsett tävling eller träning, bockar du i den så visar den bara pers som du loggat som tävling. Så de spelar ingen roll för uppladdningen av pass.
1967 • Göteborg
#3
24 juni 2020 - 13:20
Gilla 
Ja, men jag vill att jag bestämmer. Jag var säkert otydlig!

Som det är nu, så är den alltid i-bockad. Så mina pers och totaler, baseras alltid på vad jag har åstadkommit på tävling. Så bockar jag ur den och då baseras mina siffror på allt, tävling, träning, men imorgon, så är bocken tillbaka.
1961 • Göteborg
#4
24 juni 2020 - 13:46
Gilla 
Jag förstår inte riktigt problemet? Går du in så ofta på den sidan att du upplever det som jobbigt att klicka bort bocken för att se dina personbästan med träningspass inkluderade?
1967 • Göteborg
#5
24 juni 2020 - 19:38
Gilla 
Problem och problem? Jag trodde man kunde få fråga?

Gillar sidan och jag uppskattar allt jobb ni lägger ner och vet att ni titt som tätt nappar på förslag på förändringar. Mitt inlägg handlade väl mer om varför man inte kan få välja? Om jag bockar ur, så kan väl bocken få vara ur och mina personbästa baseras på allt som är registrerat. De som vill att det är som nu, låter bocken vara kvar?

Men, men, det är så klart inget jobb att bocka ur den
1961 • Göteborg
#6
25 juni 2020 - 16:12
Svar på inlägg #5
2 Gilla 
Såklart går det bra att fråga, Johan. Jag blev bara så förvånad och undrade om jag missat något i din fråga, eller om du kanske trodde att kryssrutan styr visningen överallt på sajten där joggpers m.m. visas (det gör den alltså inte). För mig, och gissar jag de flesta löpare, är ett PB något som sätts på tävling och något man har koll på utan att behöva dubbelkolla särskilt ofta på sidan. Bästa prestation på träning kan vara kuriosa men inte ett riktigt PB.

Hursomhelst, jag noterar ditt önskemål och sätter upp det på att göra-listan men inte allra högst upp. 🙂
1967 • Göteborg
#7
26 juni 2020 - 09:41
Gilla 
Tackar Tricky,

Nej, jag håller med, om PB - och jag tror faktiskt inte jag hade tänkt på det, om det inte hade varit så tävlingsfritt, detta år.

Ha en bra dag i värmen
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.