Löpning Skador & Rehab 1 inlägg 684 visningar

Meniskskada? smärta till och från

1991 • Mariestad
#1
27 mars 2020 - 11:06
Gilla 
Hej alla!

Kort bakgrund. Fick en skada på knät för 1 år sedan när jag gjorde en frivändning. Smärta uppstod mest i knävecket, dagen efter kunde jag knappt gå. Träffade sjukgymnast och hen hittade inga uppenbara skador. Jag tränade på ganska som vanligt, smärtan la sig efter hand tills den var helt bort.
Sen flera månader senare fick jag ont medialt i knät, uppstod mer eller mindre utan någon anledning. Smärtan fortsatte att gå upp och ner under flera månader och arta sig inte mer än irritation enligt mig, var helt borta stundtals.
Nu igår när jag tränade fick jag ont igen medialt, ingen extremsmärta under mer som irritation. Men efteråt har jag haft väldigt ont i knävecket, känns stelt och ömt.
Jag tänker kanske överansträngning i baksida lår, vader och knä då jag kört ganska hårt det senaste. Men tänker även medial meniskskada? Men kan en medial meniskskada arta sig så att smärtan kommer till och från under flera år. Från att inte känna nåt alls till hur det känns nu?
Är ganska säker på att ingen ny skada på menisken uppstod igår då jag inte kände någon direkt smärta under träningspasset. När första skadan skedde kände jag ingen smärta medialt heller.
Ska träffa sjukgymnast på måndag, men vill se vad andra har för erfarenheter ??
Tack
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.