Foruminlägg av Rickard Redebo

< < < 1 2 > > >
#1
5 januari 2011 kl 10:47
Gilla
Hej på er i Årsta-gänget!

Vore kul att ha sällis ibland! Kör ni fortfarande nån samkörning??
#2
7 januari 2011 kl 00:47
Gilla
Den varianten har jag, funkar perfekt!
#3
8 januari 2011 kl 23:49
Gilla
Det går ju såklart inte att veta såhär över nätet. Men det du beskriver låter exakt som det som en god vän till mig beskrev. Han fick olika råd beroende på vilken läkare/sjukgymnast han besökte. Vissa tyckte att han skulle lägga skorna på hyllan och börja cykla istället...

Till sist hittade han rätt sjukgymnast (diagnos). Han vilade två veckor och stretchade rejält och ofta. Sen började han löpa försiktigt, ca 2km. Ökade succesivt med 0,5 km. Tack vare det och att han fortfarande stretchar är han nu problemfri (när det gäller knät i alla fall ;)
Klart det bästa är att du kontaktar någon som kan det där. Men kom ihåg att skaffa en second opinion om du inte får det svar du vill ha! Lycka till!
#4
3 mars 2011 kl 10:36
Gilla
Hur långt brukar du löpa?
#5
5 mars 2011 kl 15:15
Gilla
Björn, om man kör efter vattnet och springer över Liljeholmsbron så brukar det bli cirka 7,5 km. Mina senaste rundor har gått runt Årstaviken så det är bara att kolla i min logg om du vill se mer detaljer =)
#6
27 april 2011 kl 19:57
Gilla
Hej på er!
Jag älskar fotboll men somnar nästan aldrig med ansiktet i chipsskålen =)

Det är ju sjukt tråkigt att det går åt en massa samhällsresurser för att vissa personer har svårt att bete sig som folk på fotbollsmatcher. Men jag måste säga att jag är tacksam för att Polisen finns där eftersom det skapar trygghet för mig och min dotter som inte är där för att slåss utan för att titta på dom 22 överbetalda lallarna (vi är så puckade att vi gillar sånt ;)

Det verkar som att det även bland joggare finns en del överskottsenergi som tar sig uttryck i påhopp till höger och vänster. Kan inte denna energi användas till bättre saker som att förslagsvis:
a) jogga (kanske även med medmänniskor som känner sig otrygga)
b) komma med ett konstruktivt förslag till hur vi kommer till rätta med idioterna som slåss på fotbollsmatcherna (här är det kanske en fördel om man har varit på nån match så att man har nån form av grundläggande förståelse för problematiken)

Tycker jag vore jättebra! Precis som jag tycker att det är bra att Poliserna finns i Älvsjö-spåret minst en kväll i veckan.

Ha en underbar Champions League-kväll! ;)
#7
27 april 2011 kl 23:37
Gilla
Tror det är bra med lite perspektiv. Hur många poliser handlar det om? Klart som tusan att samhället måste ha råd med några poliser i älvsjöspåret??

Beroendesjukdomar kostar samhället 27 miljarder årligen. Eftersom spelmissbruk är en av dessa sjukdomar så måste vi, förutom fotboll såklart, även förbjuda tex trav.

Eller vad säger du Peter?

För det handlar väl om kostnaden och inte huruvida det är just drägg som kollar på fotboll?? Även om "drägg" självklart är ett helt normalt sätt att benämna andra människor när man skriver ett inlägg om att stoppa våld och osämja...

:D
#8
10 oktober 2011 kl 19:12
Gilla
Hoppas att det löser sig Mia!! Vi har ju några gemensamma bekanta som har haft en hel del problem med knän. Vi får lyssna med dom om de har några tips. Vi ses!
#9
13 december 2011 kl 09:19
Gilla
Jag mår också väldigt illa ibland efter längre pass. Har försökt hitta mönster och kommit fram till att kombinationen av:
1) att jag äter & dricker dåligt när jag springer
2) att jag dricker för mycket vatten när jag kommer fram
leder till att jag mår skit efteråt.

Min egen slutsats är att illamåendet beror på obalans bland mineraler och sånt som jag inte förstår mig på. :)
Med stöd i denna ovetenskapliga slutsats så har jag ändå börjat dricka Resorb direkt efter längre pass och nu har jag inga besvär med illamående längre.

#10
19 december 2011 kl 12:15 Redigerad 19 december 2011 kl 12:17
Gilla
Lite på samma tema som Richards
"Man blir inte trött av det man gör, man blir trött av det man inte gör"

Hjälper mig ut i slasket
#11
25 april 2012 kl 12:23
Gilla
Sven Wollter är nog trött på löpare. Sprang förbi honom under ett pass runt Årstaviken för nån vecka sen. Kanske läge för en egen Wollter-tråd?? ;)
#12
4 juni 2012 kl 08:57
Gilla
Jag har samma bekymmer som du Emil. Men det kommer sporadiskt och jag har inte haft det på länge nu.

För mig kändes det ju som att det var vätska som låg mot trummhinnan och "bluppade".

Men jag tycker att käkbensteorin är intressant för jag tror att det skulle kunna sammanfalla med de perioder då jag har problem med stress-pressade käkar.

Jaja... berätta hur det går, det är ju ett ganska otrevligt inslag om man ska springa lite längre så jag hoppas att du får ordning på det!
#13
11 augusti 2012 kl 13:08
Gilla
När man hoppar över värktabletterna (man fått efter käkoperationen) eftersom man vill ha koll på en ömmande fot under löppasset.
#14
17 augusti 2012 kl 23:26
Gilla
Hej!
Nyckeln är nog att skynda lagom långsamt.
Men jag tror att knäna skulle må bra av stretch av främst framsida lår om du mot förmodan har hoppat över det :)
Nån som vet mer får gärna rätta mig eller fylla i men det skulle säkert skona senfästena. Lite ispåsar kan också vara gott.

Lycka till!!
#15
30 september 2012 kl 12:32
Gilla
#16
5 oktober 2012 kl 08:55
Gilla
Känner som Niklas och säkert ännu flera. Vi har varit tvungna att boka med barnpassning för "mitt" gäng som ska springa. Vi har låst 17/11 i kalendrarna nu.

Oavsett om vi kommer fram till att vi vill Ultra-diskutera det här ämnet i 8 * 1 månad till så kan vi väl ta ett brake i teoretiserandet kring UI och springa en omgång den 17:e?

Sen tror jag att man skulle kunna arrangera en ny omgång för dom som inte kan den 17:e. Borde inte kräva mer än hälften av den energi som vi kollektivt plöjer ner i den här tråden :)
#17
15 oktober 2012 kl 12:56
Gilla
Precis så tycker jag också.
I den mån du behöver ett prestationsmål att sikta på så tycker jag också att den enda (och nog så tuffa) utmaningen nu ska vara kontinuitet.
Ett bra sätt att undvika att man "råkar" tävla mot sig själv kan vara att byta rutt. Då minskar möjligheterna att jämföra. Och så blir det lite mer stimulerande för ögonen och hjärnan.

Ha kul och njut!
#18
16 november 2012 kl 18:45
Gilla
5 timmar till väckning (om man har tur nog att somna)
#19
17 november 2012 kl 01:01
Gilla
Bara för att man är trött och frusen innan ska man inte ta på sig som om det vore minus 15 ute. Nu vet jag det.. :)
#20
18 februari 2013 kl 15:27
Gilla
Om du tar in den lite över axlarna och lägger upp ben och ärmar så slår jag till... :)
< < < 1 2 > > >