Risveden 5 år, vilket är ditt bästa minne?

TävlingRedan sommaren 2009 började vi på Jogg och arrangörerna i Sjöviks SK diskutera om vi kunde göra något kul av det häftiga Risvedenspåret. Vi kände att det fanns något unikt i ödemarken som ändå ligger nära staden, med stigningarna och inte minst med all häftig natur man passerar.

Tanken på Risveden Terräng jobbades fram och i oktober 2010 var vi ett gäng som testlöpte vi banan och bestämde oss för att köra en tävling året  efter. Tanken var att hela tiden fokusera på löparna. Med bra start/mål område, en rejäl goodiebag, många funktionärer och en exakt uppmätt bana (även om det innebar banmätaren fick släpa sin cykel över Klevsjöloft).

Succén lät inte vänta på sig och redan premiäråret stod 534 löpare på startlinjen. En siffra som ökat för varje år i takt med att loppet utvecklats och ryktet spridid sig.

Nu är vi inne på femte året, med jubileumsmedalj till 53 "veteraner" som genomfört alla lopp och rekordmånga anmälda. För att fira detta jubileum kör vi i år en Instagramtävling där du som gammal risvedenlöpare, eller åskådare kan Instagramma ditt bästa minne från de tidigare åren under hashtaggen #risveden5

Tävlignen pågår fram till starten av årets Risveden Terräng kl 12:00 den 12 september.

Vinster:
1:a pris presentkort på ett par valfria Icebug-skor
2-3:e pris startplats Risveden Terräng 2016
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.