Markus släpper bok. Löparens hjärta. Du kan få den den signerad Foto: Mikaela Nordin

Löparens hjärta - boken om Torgeby

Om sajtenMarkus Torgeby är löpartalangen som 20 år gammal bosatte sig i en kåta i den jämtländska skogen. För att springa. Där levde han under fyra år som en eremit. Så vad var det som fick honom att lämna allt? Och vad lärde han sig av att leva ensam i skogen?

Vi har ju varit hemma och hälsat på Markus. Sett hans sanslösa löparglädje i uppförsbackarna. Sprungit i hans fotspår på snöiga isar. Vi har sett Markus och vi gillar honom. Vi gillar hans träningstänk.

Nu släpper han bok. Löparens hjärta som handlar om att våga gå sin egen väg. Om den kraft som finns att hämta i ensamheten och naturen. Markus  vänder sig till alla som har funderat på att kliva av ekorrhjulet. Han ställer sig frågande till mycket av det som andra tar för självklart – inklusive den löpartrend som svept över Sverige de senaste åren.

Så. Eftersom vi verkligen gillar filosofin. Och som tack till alla som stött sajten genom stjärnmedlemskapet. Har vi fixat ett erbjudande.
Ett signerat ex. av Löparens hjärta. Dessutom till rabatt. Pris 149:- istället för 199 kronor.

Rabattkoden hittar du på Stjärnmedlemskapssidan... Erbjudandet om signering gäller till 6:e april då boken börjar levereras. Ännu inte medlem? Tecka idag så får du även en sprillans bra gympapåse.


5 kommentarer till artikeln

Thomas Jonsson
1981 • Bollnäs
#1
24 mars 2015 - 08:42
Hittar då ingen rabattkod?
1976 • Göteborg
#2
24 mars 2015 - 10:17
Tja Thomas

Det var jag som länkade fel. Nu är det fixat. Skickar koden direkt till dig som meddelande.
Tack för ditt stöd och mycket nöje :)


Inger Walfridson
1964 • Torsby
#3
24 mars 2015 - 12:28
Vet inte vad jag gör för fel? hittar inte någon kod till Boken?
1972 • Alingsås
#4
24 mars 2015 - 13:08
Koden ska synas för alla stjärnmedlemmar i vänsterspalten på Stjärnmedlemssidan http://www.jogg.se/Medlemmar/Stjarnmedlemskap.aspx och premiesidan.
Inger Walfridson
1964 • Torsby
#5
24 mars 2015 - 19:21
Tack Niklas , det funkade :-)
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.