Löpning Kläder, Skor & Prylar 22 inlägg 6456 visningar

Tömma Garmin...?

1980 • Karlstad
#1
28 februari 2012 - 13:49
Gilla
Tjena folket!

Satt och läste i instruktionsmaualen till min Garmin (310xt) och ser att det står att minnet rymmer ca 20 timmars träningsdata. Vidare står det att inga data raderas eller skrivsöver automatiskt eller vid överföring till dator utan det måste göras manuellt.

Jag hadetidigare en 305:a, antar att det är samma för den. Raderade aldrig några data.... Där hade jag iofs av och till problem med att få upp kartbilden, kanske finns ett samband...?

Men hur som helst har jag nu använt 310:an i 32h utan att radera något, men det funkar fint... Varför? Vad förlorar jag på att inte tömma minnet? Loggar klockan automatist förre gps-punkter? Kommer den sluta logga helt om det blir full-fullt?
< < < 1 2 > > >
1980 • Karlstad
#21
20 mars 2012 kl 08:00
Gilla
Liten uppdatering här...

Nu försvinner de flesta passen vid överföring, men något pass här och där blir kvar. Har inte lyckats spåra mönstret för vilka pass det är, men det finns säkert ett mönster...;-)
Jag nöjer mig dock så här, så får jag manuellt rensa någon gång nu och då, men det blir ju inte så ofta det behövs då de flesta passen raderas i alla fall...

Tack för hjälp och tipps alla!

Passar på att inflika en fråga till... ,-)

Har börjat logga mina pass här på jogg också (tidigare bara garmin-connect). Kan man justera in processen så att Ant-agent automatiskt sköter båda uppdateringarna? Just nu för jag över till GC och sen exporterar jag tcs-filen lokalt för att sedan importera till jogg... Känns aningen bökigt...
Ulf Mårtensson
1958 • Borås
#22
20 mars 2012 kl 22:07
Gilla
Tyvärr måste du fortsätta med den metod du redan har börjat med...
< < < 1 2 > > >
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.