Löpning - Tävling
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Placering 3. Tid: 20:11. Lopp i Blomstermåla. Löpning på grusvägar. Inte så omfattande kupering, men en del krön då och då. 20 grader varmt och soligt. Jag misstänkte att det kanske skulle kännas något segt i benen idag efter att ha sprungit ett lite längre kvällspass igår på något sega ben. Och det var också något sega ben i under loppet, vilket även visade sig på pulsen som inte steg så högt förrän alldeles mot slutet av loppet. Men som vanligt kul med lopp och det blev ett bra tempopass. Jag sprang själv under hela loppet bortsett från omkring 2 km då jag sprang förbi en löpare som sprang 11,4 km, dvs. två varv. Jag sprang ganska så jämna kilometertider. I slutändan var det 30 sekunder upp till ettan och 22 sekunder upp till tvåan i loppet.