1955 • Lycke

Run Streak bruten idag

Fredag 26 juni 2020 23:59

Notering - Distans
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Ja då var denna run streak bruten. Det blev 339 dagar! Nu är det för mycket skadeproblem så det känns inte som om det går att fortsätta utan att förvärra skadorna. Det är grundproblem med korta muskler o senor i benen som har ökad belastningen på knäna. Det blir påfrestningar på lederna som blir irriterade? Inflammerade och vätskefyllda. Senast har det varit högerknäet som har varit värst och tidigt i veckan fick jag förmodligen en bristning i vadmuskeln. Det går inte över, bara lite bättre någon dag, sen sämre igen. Nu väljer jag vila!
Det känns som ett bra val! Jag är helt klart nöjd med att bryta, lite glad över att ha passerat 11 månader med marginal och nått till 339 dagar.
Nu ska jag vila ont knä o vad och jobba upprörlighet o styrka. Sen kommer jag tillbaka stark, rörlig och mycket klokare... ;-)

Gilla passet

Kommentarer

Erik "Tricky" Fries - 27 juni 2020
Låter som helt rätt beslut. Bättre att ge kroppen en chans att laga sig själv än att fortsätta med runstreaken av ren envishet. Håller tummarna för god och varaktig bättring. Låt det ta den tid det tar och börja inte testspringa för tidigt. Lycka till!
kortben - 27 juni 2020
Bra gjort, var rädd om knät!
Patrik Matsson - 27 juni 2020
Hoppas på god läkning!
Dan gustafsson - 27 juni 2020
grymt gjort. Vila Rehab. Hoppas på bra läkning.
Mellanben - 27 juni 2020
Smart drag och klokt. Rehabba nu så är du snart tillbaks i joggspåren. Kan du cykla utan få ont är det ju skönt nu i värmen
Peter Karlsson - 28 juni 2020
Tack för support! Jag jobbar på med rörlighet, styrka och lite cyklande. Sen blir det mer vila än innan. Kroppen bestämmer!