Träning
Träning start
Träningsprogram
Löparkalkylatorn
Träning idag
Community
Community start
Stjärnmedlemskap
Alla medlemmar
Forumkategorier
Alla forumtrådar
Kartan
Mät runda
Rundor
Tävlingar
Aktuell
Tävlingskalender
Resultatlistor
Liveresultat
Artiklar
Alla artiklar
Logga in
Registrera
×
E-postadress
Lösenord
Kom ihåg mig
Glömt lösen?
Löpning
•
Kost & Näring
•
5 inlägg
•
1567 visningar
•
Donut Persika
Peter Andersson
1965 • Eksjö
#1
•
22 juli 2012 - 20:14 (Redigerad 22 juli 2012 - 20:15)
Gilla
Klicka för att gilla
Vi är väl lite sena ute på vischan kanske, det här med Donut Persika var en nyhet för mig:
https://www.google.se/search?hl=sv&q=donut+persika&bav=on.2
,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1022&bih=587&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=RkEMUNGLHdCM4gT496zLCg
Rätt så gott faktiskt. Sötare än vanlig persika. Kommer det en banansort som heter Chocolate Milkshake Banana också så slutar jag experimentera med LC-delen av LCHF... ;-)
Maria Viberg
1975 • Kristianstad
#2
•
22 juli 2012 kl 20:32
Gilla
Klicka för att gilla
såg en förra veckan, men vågade inte prova. *feg-mary*
Lingos
1989 • göteborg
#3
•
22 juli 2012 kl 20:38
Gilla
Klicka för att gilla
Dom är helt underbart saftiga, dragit i mig några kilon i år och samma förra sommaren :), tar med mig 4-5 st till jobbet nästan varje dag :)
Linus Ivarson
1984 • Göteborg
#4
•
23 juli 2012 kl 20:25
Gilla
Klicka för att gilla
Do not eat them. Skämt åsido men det riktiga namnet på dem är Paraguayos. De har en betydligt högre sockerhalt än vanliga persikor. De går även att skörda mognare och ändå klara export hit. Vidare är de vitköttiga. Köp om ni hittar
Lingos
1989 • göteborg
#5
•
24 juli 2012 kl 21:19
Gilla
Klicka för att gilla
Jo känns som om dom skördas mer "mogna" än annan frukt då dom inte har högre hållbarhet än max 1 vecka hemma innan de börjar mögla och bli sunkiga.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet.
Registrera dig här
eller logga in ovan.