Löpning Kost & Näring 5 inlägg 1568 visningar

Donut Persika

1965 • Eksjö
#1
22 juli 2012 - 20:14 (Redigerad 22 juli 2012 - 20:15)
Gilla
Vi är väl lite sena ute på vischan kanske, det här med Donut Persika var en nyhet för mig:
https://www.google.se/search?hl=sv&q=donut+persika&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1022&bih=587&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=RkEMUNGLHdCM4gT496zLCg

Rätt så gott faktiskt. Sötare än vanlig persika. Kommer det en banansort som heter Chocolate Milkshake Banana också så slutar jag experimentera med LC-delen av LCHF... ;-)
1975 • Kristianstad
#2
22 juli 2012 kl 20:32
Gilla
såg en förra veckan, men vågade inte prova. *feg-mary*
Lingos
1989 • göteborg
#3
22 juli 2012 kl 20:38
Gilla
Dom är helt underbart saftiga, dragit i mig några kilon i år och samma förra sommaren :), tar med mig 4-5 st till jobbet nästan varje dag :)
1984 • Göteborg
#4
23 juli 2012 kl 20:25
Gilla
Do not eat them. Skämt åsido men det riktiga namnet på dem är Paraguayos. De har en betydligt högre sockerhalt än vanliga persikor. De går även att skörda mognare och ändå klara export hit. Vidare är de vitköttiga. Köp om ni hittar
Lingos
1989 • göteborg
#5
24 juli 2012 kl 21:19
Gilla
Jo känns som om dom skördas mer "mogna" än annan frukt då dom inte har högre hållbarhet än max 1 vecka hemma innan de börjar mögla och bli sunkiga.

Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.