Löpning Skador & Rehab 7 inlägg 475 visningar

Kommer jag missa Göteborgsvarvet?

1978 • Örebro
#1
5 maj 2008 - 22:45
Gilla
Jag har ont högt upp på höger skinka sen i lördags förra veckan, och nu börjar jag bli väldigt orolig inför varvet. När det är som värst haltar jag när jag går, så att jogga känns avlägset.

Nu skulle man avverka sista sköna milen inför och pressat ner tiderna lite till, istället knaprar jag ipren och tycker synd om mig själv... :( Känns för jävligt
1985 • Solna
#2
5 maj 2008 kl 22:49
Gilla
Know the feeling, lyckades stuka foten rätt rejält i helgen =( det som skulle bli första gången i Göteborgsvarvet för mig =(
Joakim Söderberg
1971 • Lerum
#3
6 maj 2008 kl 18:33
Gilla
Råkade ut för något liknande i slutet på mars. En kraftig smärta där ryggen slutar och går över till skinkan och strålade ner över skinkan, och precis som du beskriver man får halta fram. Har nu gått hos två sjukgymnaster och är ännu inte helt återställd och ännu inte någon riktig diagnos, får det förhoppningsvis på fredag då jag skall springa innan jag går till sjukgymnast. Hur såg ditt täningspass ut dagen innan eller den dagen du fick ont i skinkan? Gör det ont när du sitter eller ligger?
Troligtvis så kan jag ställaupp i GBG-varvet som det var tänkt. Har kört motionscykel under tiden för det har fugerat bra och inte gjort ont. Hoppas att ditt problem inte blir så långvarit så att du kan börja jogga igen.
Och jag håller med dig, det känns förjävligt.
Per Rudqvist
1966 • Påarp
#4
6 maj 2008 kl 19:42
Gilla
Min erfarenhet säger att en Naprapat är bättre än en sjukgymnast
Om du sen hittar en med idrottsbakgrund är det grädde på moset.
mvh
1978 • Örebro
#5
6 maj 2008 kl 22:00
Gilla
Gjorde rent en trall i några timmar och sprang 10,3 km i kuperat spår senare på kvällen. Låg i feber hela lördagen och söndagen. Har även nytt jobb där jag går och hukar mig mycket, så vet inte vad som är orsaken till detta.

Gör inte ont när jag sitter eller ligger, inte när jag går långsamt heller. Men så fort jag ökar på steglängden eller försöker ta några joggsteg är det kört. Skulle nog kunna köra motionscykel nu när jag är frisk från förkylning och feber, men motivationen är inte den bästa längre :(
Samuel Edvardsson
1983 • Karlsborg
#6
6 maj 2008 kl 22:19
Gilla
Jag hade liknande symptom som du har. Körde liniment och lugn träning ett tag (5-6 dagar) sedan avklingade smärtan. Det gjorde inte jätteont men försämrade mitt löpsteg. Jag kanske hade tur men prova med liniment. (?)
Leif Nilsson
1957 • Växjö
#7
6 maj 2008 kl 22:37
Gilla
Låter som sätesmuskeln tycker jag. Det fixar naprapaten!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.