Trail & Inspiration

Första gången för mig alltså.

 Första gången jag sprang med någon. Jag har alltid sprungit själv. Förmodligen för att jag är lite rädd att dra ner tempot för de som är med. Idag hände just det, men med magsjuka tidigare i veckan så kan jag nog “skylla” lite grann på det. Hade ingen ork alls. Men det var jättetrevligt att träffa Sara! Det får vi göra om igen! Men jag tror nog att hon funderade både en och två gånger var det var för konstig människa hon hade träffat…. Hahaha! (Sorry, Sara för allt svammel och ev. svordomar).

Vi fick i alla fall fint väder! Till skillnad från rykten från Stockholm
(Lycka till alla ni som springer tjejmilen idag!)


Men det gick sådär vid parkeringsautomaten… Det första Sara fick höra i telefonen var ett “Helvete!” (När jag tappade ner det ENDA myntet jag hade i springan vid förarstolen… *suck*)  Bra början på en ny bekantskap va…? *hrm* Som tur var (eller hur man nu ska se det) verkade det som att det var fler som hade problem med kortbetalningen på automaten så jag skrev ett fint litet meddelande…

Inte riktigt lika röd här (när jag kommit hem) som jag kommer vara på det foto Sara tog… Haha!
Var något (…) ansträngd där och vi hade solen rakt i fejset. Men jag bjuder på den!
8 km rundan på Skatås avverkade vi i alla fall. Om än i något reducerat tempo. Roligt att träffa nya ansikten från bloggvärlden och som dessutom förstår varför man “fastnat” i löparträsket.


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.