Trailflirt - en blogg i terräng, om att härja i skogen till fots eller på hjul

Alternativ vår

Det är inte mycket som är normalt den här våren. Att det inte lär bli många race reports i år är verkligen det lilla i sammanhanget. Idag fick jag stå utanför ett fönster och vinka till min pappa som fyller år men bor på ett äldreboende där det är besöksförbud på obestämd tid. Det känns desto märkligare. På jobbet har vi skojat om zombieapokalypsen, men från och med nu ska jag jobba hemma de flesta dagarna i veckan så då får jag skämta med Poppy istället. Och dottern kanske, om skolorna stänger.

Men vissa saker är ändå precis som de brukar. Vårkänslorna när man får springa i sol och lyssna på fågelkvitter med den avtagna mössan och vantarna i handen eftersom man blev alldeles för varm i vårsolen. De är precis desamma ??

Solig jogg

Vårens lopp är inställda. En kul grej är dock de alternativa lopp som dyker upp lite här och där, där man springer lopp på distans. 2 maj har jag signat upp för Jogg.se halvmarathon. De som vill springer en halvmara på egen hand och laddar sen upp sitt resultat och får sin placering i den digitala resultatlistan på sajten. Bra grej!

Och på lördag är det ultraintervaller. Jag vet inte hur många gånger jag har tänkt testa det, men aldrig fått tummen loss. Nu leker jag lite med tanken att köra två intervaller löpning, en intervall hundpromenad och en intervall cykel. Det hade varit roligt ?? Vi får se. Om tummen kommer loss.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.