Min vanligaste runda igen

Vet inte för vilken gång i ordningen, men antagligen har jag sprungit den här rundan över 200 gånger, men den ska loggas den med.

Idag kan jag inte säga att det hände något speciellt alls. Det ovanligaste var nog att jag sprang med Altra Vanish-R. Jag vill springa så mycket jag kan i dem nu när det är mindre än två veckor kvar till Stockholm Marathon. Det är kort tid kvar och den tunga avslutningen på Göteborgsvarvet sådde en del tvivel. Jag hade tendens till att på blåsor under framfoten så jag planerar att i alla fall ta med min mina Altra som reserv för ett eventuellt skobyte. Eller så börjar jag springa i dem. Jag vet inte än. Sulan på dem är så mjuk att jag känner att jag tappar fart i steget. Om det är så eller inte vet jag inte, men känslan är den i alla fall.

Dagens dryga sex kilometers löppass kan bara summeras som tunga ben och i övrigt en normal runda i 5:15 tempo mestadels. Jag gjorde ett par korta sprintar för att se hur snabbt Stryds app reagerar. Den reagerade mycket snabbt med att ändra watt och temposiffrorna.

Saknar du en racerapport från Göteborgsvarvet? Ja, det kommer, men jag vill posta den tillsammans med vloggen så det dröjjer tills videon är klar.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.