PIGGELINA.SE

Testlöpning gone bad

Jag deppar. Det tog två steg att krossa alla halmstrån av hopp. Smärtan går som en våg genom hela kroppen. Det finns inga tvivel. DNS. 

Jag lyckad inte ens logga in på bloggen för att berätta om min provlöpning. Face-ID känner inte igen mig. Kanske fick jag några nya gråa hår, kanske spänner jag mina käkar till oigenkännlighet eller så ser jag bara ovanligt ledsen ut…

Anyway. Jag känner mig som mig själv när jag fått på mig löparstassen. Äntligen! Det känns nästan högtidligt att få springa, men någonstans känner jag att det inte kommer att gå. Samtidigt vet man aldrig förrän man provat…

Jag är inställd på ont men den smärta som hugger genom höften vid första fotisättning hade jag inte kunnat föreställa mig ens i fantasin. Mår illa.

Tänker att jag ska ge det 2 km. Det händer ju hela tiden att saker faller på plats och går över när man blir varm.

Det är de längsta två kilometrarna i mitt liv. Stannar till vid ett rödljus och håller inte på att komma därifrån. Tycker så våldsamt synd om mig själv och tillåter mig att bryta ihop en smula. Eller två. Fast bara idag.

Idag ska jag tjura och sura. Jag ska tröstäta, överdosera cappuccino, strunta i tvätten, säga fula ord, ringa mamma, tröstshoppa mig fattig, somna i solen, negga ihop och vinna miljoner på Triss. För att det känns bra så.

I morgon ska jag gaska upp mig. Se möjligheter istället för problem. Hitta alternativ som gör mig glad och fokusera framåt.

Bryta ihop och komma igen.

Inlägget Testlöpning gone bad dök först upp på Piggelina.

4 kommentarer till inlägget

Anna-Karin D
1959 • Lund
#1
15 maj 2019 - 18:31
Men usch, det ÄR verkligen synd om dig nu så helt i sin ordning att vara deppig.
Vad kan felet vara? Gör det ont när du går också?
1973 • Kävlinge
#2
16 maj 2019 - 08:42
Jepp, det gör ont när jag går också. Efter springturen hade jag ont hela dagen igår men nu har det lagt sig lite och är mer som innan jag sprang. Men varje steg känns. Men inga tester gav utslag så det skulle inte vara något fel på höftleden i alla fall...
Anna-Karin D
1959 • Lund
#3
16 maj 2019 - 11:10
Var känns det? På utsidan? Över "knölen" där (trochantern, muskelfäste), eller mer i ljumsken (där leden sitter)?
/Nyfiken FT
1973 • Kävlinge
#4
17 maj 2019 - 22:17
Det är mer i ljumsken. Men naprapaten trodde inte det var leden för ingen av hans tester gjorde ont...
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.