Hashtag vägen mot ultra

Mindre än 38 timmar kvar till ultrapremiären. Peppen är total och jag har inte hunnit bli nervös på riktigt ännu. Körde ett sista pass innan lördag ikväl med IF Linnéa. Kvällssolen sken, benen var pigga och livet kändes lätt. Precis den känslan som jag vill ta med mig till loppet på lördag. Har skrivit en milslång packlista och känner jag mig själv rätt kommer jag plocka bort nästan hälften då jag föredrar att ha så lite prylar som möjligt med mig. 

Så vad är planen då? Har jag någon plan? Jag har bestämt att jag inte får kliva av i varvningsområdet. Jag får bryta först när jag inte klarar av att springa de 6.7 kilometrarna på 1 timme. Jag får inte kliva av i varvningsområdet för att jag är trött. Jag har inte satt upp regler för musik å sådant ännu men antar att det kan vara ett smart drag att göra det också. Jag har inte bestämt än vad som kan vara en giltig skada för att bryta. Att ena benet ramlar av, jag vet faktiskt inte. Jag är beredd på att det kommer att göra ont, jävligt ont. Lite som en förbereder sig när en ska föda barn. Första gången vet en inte hur ont det kommer att göra men det är ett faktum, det kommer kännas. Fördelen när du föder barn är att det finns smärtstillande att få. Jag födde 3 barn på 3 år och 3 månader. 3 omgångar krystvärkar, en omgång sugklocka, en moderkaka som fastnade och en igångsättning, jag vet vad smärta innebär. Jag ska påminna mig själv när jag vill lägga mig ner och ge upp på lördag att det inte är värre än att föda barn, för det kan det omöjligt vara. 

Nu ska jag fixa en badass spotifylista åt mig själv och kolhydratladda (läs: moffa godis).

#semestersälen 

2 kommentarer till inlägget

1965 • Kungsholmen
#1
28 april 2017 - 09:24
Hakuna Matata! En fot framför den andra, ta ett varv i taget och glöm inte att ha kul!
Lycka till, tror det blir bra :-)
1980 • Stockholm
#2
28 april 2017 - 10:05
Tack! Jag ska verkligen försöka njuta av hela upplevelsen. och ha roligt även när det inte är så himla roligt längre :-)
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.