Lucka 1 – vinn 4 veckors träning!

Inlägget presenteras i samarbete med Clara färdiga gå

Emmas Hällbackas hälsosamma julkalender - lucka 1 - 4 veckors onlineträning med Clara Toll

Då är det ÄNTLIGEN dags att öppna första luckan i Emma Hällbackas hälsosamma julkalender! Varje dag fram till jul kommer en ny lucka här i bloggen, och varje dag får ni nya chanser att vinna grymma, hälsosamma priser.

Emmas Hällbackas hälsosamma julkalender - lucka 1 - 4 veckors onlineträning med Clara Toll

Vinn en onlineträningskurs med Clara Toll

Bakom första luckan lurar ingen mindre än den personliga tränaren Clara Toll som lever och andas träning och att träna andra, och med sig har hon en träningskurs på hela 4 veckor! Den är onlinebaserad och är perfekt för dig som vill komma igång med träningen och få en tjuvstart inför nyårslöftet. Clara guidar dig igenom en massa enkla träningspass där du bara behöver dig själv och ett par skor, ger dig små utmaningar, hjälper dig att sätta mål och utvärdera hur det har gått. Kursen riktar sig till dig som kanske inte har sådär jättestor träningsvana. Om du själv redan är igång med träningen, kanske du har en vän som väntar på den där sparken i baken? Bjud in dem att tävla eller ge bort din vinst! Här kan du läsa mer om kursen: Kom igång med träningen.

Emmas Hällbackas hälsosamma julkalender - lucka 1 - 4 veckors onlineträning med Clara Toll

För att vinna 4 veckors träning ska du:

Lämna en kommentar till det här inlägget där du berättar vilket som är ditt viktigaste mål med din träning. Det kan vara stort eller litet, inget är fel! De två mest peppande svaren vinner 4 veckors träning (värde 600 sek) var för att kicka igång sina nya hälsosamma vanor. Det är alltså hela två vinnare i första luckan, dubbel vinstchans!

VINNARE ÄR UTSEDD! Läs här vem det blev!

Du har till 23.59 den 1:a december på dig att delta! Fyll i din e-post (publiceras ej) så att jag kan kontakta dig. Vinnarna meddelas den 3:e december här på bloggen, samt via e-post. Glöm inte dela inlägget med dina vänner på facebook, och gå med i julkalenderns facebookevent för att inte missa nästa lucka. Lycka till!

The post Lucka 1 – vinn 4 veckors träning! appeared first on Emma Hällbacka.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.