giltig frånvaro

Jamen hej på er!

Ledsen för radiotystnaden. Förra veckan blev jag bloggtrött på ett sätt jag aldrig varit tidigare. Tappade lusten helt, både att läsa och skriva. Fick bara en olustig känsla av att ta del av andras liv, och det sista jag ville göra var att dela med mig av mitt eget. Konstigt, men så var det.

I torsdags började jag hosta. Ni vet sån där tönthosta som bara restas lite i halsen. Sen gick det utför. Fredag morgon låg jag däckad i soffan fram till lunch. Lördag spenderades i en aula där jag skrev högskoleprovet i x antal timmar. Tappade räkningen på hur många ipren jag tryckte i mig för att hålla ihop. Provet gick över förväntan fram till sista delprovet där hjärnan gav upp. Alla svar såg exakt likadana ut och jag kunde för mitt liv inte komma fram till några slutsatser. Hjärnan var som gröt. Och sedan dess, lördag kväll, har jag typ sovit dygnet runt, och om jag inte sovit så har jag hostat, hostat, hostat, eller svettats och feberyrat. I söndags och igår fick jag i mig hallonsaft och en halv drickyoggi. HEJA!

Nu har jag helt galen träningsvärk i magen, mellangärdet och revbenen av allt hostande.
Har fått tag på Cocillana som ändå verkar hjälpa en del, men jävlar alltså, jag minns inte sist jag var såhär sjuk..

I helgen skulle jag egentligen sprungit Skanneloppet, men det kan jag nog fetglömma. Har jag ännu inte fått lunginflammation så lär jag ju få det då, haha. Nä, den här skiten tänker jag vila ut ordentligt. Känns som att allt bara gått utför med kroppen sedan augusti/september. Behöver en restart eller nåt.

Jahaja. Då vet ni läget. Hoppas ni mår bättre?


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.