Man springer ju inte med armbågen...eller?

Känns tungt att ha ont, tungt att inte kunna träna ordentligt och trist att det bara går över om jag gör ingenting... Jag brukar inte göra ingenting, och skulle jag försöka så skulle jag nog vara värdelös på det. 

Läkaren sa att tennisarmbåge går bara över om man vilar armen och försiktigt rehabtränar tills värken försvinner. Jag tänkte att om jag bara inte går på gym så borde det ju ge sig....Inte! Jag har fortfarande problem med att armen låser sig, ömmar i utsträkt läge och domnar när jag springer. Jag har faktiskt försökt att springa i omgångar men det blir bara mera problem dagarna efter.

Det känns faktiskt löjligt att något som jag trodde skulle försvinna på några dagar istället ligger och molar konstant, varken mer eller mindre, och kommer säkert inte att gå över förens jag blir bra på att göra ingenting. Men det har jag aldrig varit bra på...

3 kommentarer till inlägget

Åsa
1978 • Tyresö
#1
13 augusti 2015 - 20:21
Katten va segt. Bläk. Verkligen, all sympati till dig. Kan du cykla?
1978 • Norrtälje
#2
14 augusti 2015 - 09:11
Har aldrig testat att cykla, förutom vanligt då... Men det kan ju absolut vara ett alternativ. Skaffade ett årskort på badhuset igår, så jag ska försöka sim/rehab/bada nu... Jag har testat att springa med raka armar och det funkar ganska bra, men man ser ju inte klok ut :-)
Åsa
1978 • Tyresö
#3
14 augusti 2015 - 21:56
Ja, springa med raka armar låter lite ...unikt.
Jag har ju kört spinning som alternativträning och det har passat bättre än jag trodde. Körde en del simning också, men trängseln i simbanorna fick mig att tappa lusten.
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.