vi kör en favorit i repris!

En vecka kvar till jul. Det betyder – tadaaa – att jag är sjuk! Varför ändra ett vinnande koncept, liksom? Jag menar, likt inköp av hyacinter och kokande av julkola så måste ju en redig julflunssa klaras av.

För exakt 1 år sen, nästan på dagen faktiskt, var jag också sjuk. För att inte tala om för TVÅ år sen, hujedamej. Då låg jag på sjukan i rosfeber. Den här gången är det mer en influensa deluxe, som tack för att jag vilade och faktiskt inte tränade under förra infektionen för 2 veckor sen. Lite småfeber, mycket snuva och ont i ryggen. Tjoho!!

Låt oss då fokusera på lite roligare saker. Som mina julklappar. Långa långa listor har lämnats till när (föräldrarna) och kär (mannen). Eller nä, inga långa listor men nåt önskar jag mig ju. Även om det är inkorrekt på alla sätt och vis att göra det. Man ska inte bidra till konsumtionshets och onödiga prylar. Men en grå ullpläd räcker ju ett helt liv iallafall … Mannen fick i år stränga order om att INTE överräcka det han brukar göra: handskrivet (bättre ord för sista-sekunden) kort med texten ”Presentkort” och valfritt tillägg: Klätterrep/Helg på hästgård/Fancy ansiktsbehandling/Resa. De här har nämligen en tendens att inte inträffa. Inte någonsin. Med förklaringen ”jag vet ju inte vilket rep du vill ha, bättre du köper själv”, ”var finns det hästar nånstans då”, ”inte vet jag väl var man gör ansiktsbehandlingar” osv. Så det sa jag att han inte behövde fixa i år. Undrar om han är lättad?

Vi har en alldeles speciell julklapp till pojkarna i år, men det får jag återkomma till. Kan ju hända att de annars snappar upp det här.

Nu blir det ryggläge och funderingar på julmaten. Det ska jag väl hinna med, även om toaletten och tvättstugan inte blir färdigbyggda före jul. Spelar roll, ingen firar väl jul bland smutstvätten ändå.


20141216_140319ser ni – solen skiner!! ut och spring!! 

IMG_20141216_123828very stylish


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.