Allträningärbraträning

IGÅNG IGEN SOM 2 BARNSPAPPA!!

Körde idag mitt (första) ordentliga tränings pass nere på Peaklife sedan min dotter föddes (1 Juni)! 

Robban hade lagt upp 1 timme av 4 stationer med 2 styrka och 2 flåsigare stationer, tids intervallerna var 3-2-1 min med lite vila i mellan varje, vet ej exakt hur lång den va men max 1min brukar han ha!

Jag hade tur att Martin var nere och tränade samtidigt för han är en vältränad brandman som man måste ge allt imot när man kör med för han drar bara ifrån annars! Men än så har jag lite att sätta imot han!

 station 1 som var marklyftstationen och efter att ha kört x antal rep på lite lägre vikter så tog jag och smällde av 5 rep på 160kg OCH det kändes som att de fanns mer att ge där!

Station 2 bestod av spiderman walk över hallen sen 5 armhävningar o sen spidermanwalk tillbaka till din kamrat som köttade situps under tiden!

Station 3 var pressar med kettlebells. Fick tyvärr köra på 12kg för att inte förstöra axeln somhar strulat ett litet tag nu, Men det fick bli mer rep istället för tunga o få!

Station 4 bestod av 3min av Burppe boxhopp sen 2 min idioten mellan två väggar sedan avslutade man det hela med 1min kettlebellsvingar på 24kg!

Det kändes inte som det brukar i kroppen, Men det kanske inte är så konstigt när man inte har sovit eller ätit som man brukar de senaste dagarna sen min dotter kom!

Men men nu kör vi barnvagnsrace nästa!!


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.