Vardag igen och Hot Mojo

Ja, det var inte lätt att väcka barnen i morse, första dagen efter sommarlovet. De två största började visserligen på fritids redan förra veckan men då började de lite senare än skolan börjar. Min klocka ringde strax efter 6 och jag funderade på att ligga kvar men upptäckte en harkrank i sovrummet och gick upp.

Kring 7 fick jag ett mejl om att jag fått plats på Hot Mojo kl 12 och packade ner träningsgrejerna. Mina biceps var fortfarande trötta efter alla chins i fredags och nederdelen av ryggen var märkbart påverkad av gårdagens marklyft och good mornings. Skönt. Därför passade det extra bra att gå på Hot Mojo idag. Det är en klass jag varit på kanske tre gånger tidigare och alltid känner är precis det jag behöver. Jag tycks dock aldrig prioritera det. Det är som om jag inte vet mitt eget bästa.

Det var samma program som jag gått på en gång tidigare i somras med fokus på rotationer. Det är mycket bra grejer för min bröstrygg och för höfterna. Det kan varit inbillning men jag tyckte att jag kunde ta ut rörelserna något mer än senast.

Ett annat pass jag är nyfiken på är Hot FLX som är 30 minuter långt och förmodligen väldigt bra för mitt stela jag också. Måste testas! 


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.