Det blev VERKLIGEN inte som vi tänkt oss!

I godan ro låg vi där i tältet och bloggade, var lite oroliga för hundarna som skällde lite väl nära då vi hör en polissiren utanför.

Vi hör röster utanför och det visade sig vara den turkiska polisen som tyckte vi inte alls kunde tälta där vi tältade! Det slutade med att vi hade packat ihop allt och stuvat in det i bilen och vi själva fann oss sittandes i baksätet. Blev också lite oroliga då de började prata om pengar och sa att vi skulle visa dem våra pengar, då förstod vi inte alls vad de pratade om. Satt som två stora frågetecken där bak!! De körde oss tillbaka mot Gökturk vilket vi tyckte var väldigt konstigt då det ju inte skulle finnas några hotell där. Blev ännu mer oroliga då de helt plötsligt vände på bilen mitt på vägen och körde in på ett ställe med massor med kulörta lampor.

Det visade sig till slut att vi var i trygga händer, stället var ett typ friluftsområde och vi blev visade till ett hus med väggar och tak, tillgång till toaletter, bjudna på turkiskt te och runt oss satt ett antal parkvakter, vi lärde oss massa användbara ord som ”höger”, ”vänster” och ”rakt fram”. Vi mår nu alldeles förträffligt och tror nästan att vi kommer bli bjudna på frukost imorgon bitti :) !
20130330-230406.jpg


6 kommentarer till inlägget

Annelie
1971 • Skövde
#1
30 mars 2013 - 22:31
Haha, det blir ju bara bättre och bättre!
Alice Sundström
1968 • Gislaved
#2
30 mars 2013 - 22:32
Puh, pulsen steg lite medan jag läste! Vilken gästfrihet och så skönt att få sova i en säng :) Hoppas att frukosten smakar bra imorgon.
Var rädda om er tjejer!
1981 • Linköping
#3
30 mars 2013 - 23:16
Oj då! Hade ni inte kollat upp regler för tältning? Det är ju typ bara i Sverige som vi har allemansrätt. På vissa ställen kan det säkert även vara farligt att tälta där det inte är camping! Ta hand om er!
Daniel Becker
1973 • Stockholm
#4
30 mars 2013 - 23:24
Ni är på g med äventyret, härligt med tebjudning. Skål;)
Marcus Aveholt
1974 • Silverdal
#5
31 mars 2013 - 04:23
Vilket spännande äventyr. Att få sova i riktiga sängar måste vara skönt.
1963 • Stockholm
#6
3 april 2013 - 09:05
Nja, riktiga sängar var det nog inte utan ett trägolv där vi kunde lägga våra liggunderlag.

Vi är mycket medvetna om regler för tältning men i det här fallet så hade vi felaktigt räknat med att det skulle finnas hotell i en så stor by som Gökturk. Vi kommer nog inte att räkna med något alls framöver :). Vi är förberedda på att tälta undangömda i skogen VARJE natt framöver. Allt annat är bonus :)
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.