Vad händer nu?

Vad sysslar vi med nu egentligen? Och vad ska vi göra sen? Jo nu när allt lagt sig lite tänkte jag att vi kunde svara lite på det.

Eric regisserar sketcher för TV-programmet Partaj på Kanal 5.  Jag(Filip) jobbar fram en drama TV-serie som producent. Men självklart jobbar vi även med Gustav I och försöker få fram det sista till finansieringen. Vi kommer skicka ut en nyare manus version strax för några nya finansiärer att ta ställning till. Förhoppningsvis går det bra och att vi äntligen kan få spela in vår film nästa år.

I övrigt diskuterar vi att eventuellt göra  fler Web-TV serier av olika slag. Så snart kan ni kanske följa oss på en ny resa genom landet.

Jag har i alla fall beslutat mig för att göra en Svensk Klassiker. Det är lika bra då man nu gjort Vasaloppet på en helt OK tid. Eric är inte lika sugen men jag försöker fortfarande få med honom på tåget. Jag har som mål att slå det under 24h totalt. Tränar jag på tror jag det kan gå vägen.

Så har ni några träningstips eller kontakter inom cykling, simning och löpning så är jag tacksam för allt. Jag behöver verkligen all hjälp som jag kan få. Det kan vara tränare, sponsorer eller arrangörer. Ni kommer troligen också kunna följa min väg på ett eller annat sätt. Förhoppningsvis med Eric då också.

Glad Påsk!

3769552030

 

1 kommentarer till inlägget

Andreas Sahlén
1981 • Bollstabruk
#1
27 mars 2013 - 15:37
Kan ju vara skoj om ni gör en liknande "åk för gustav" om alla grenarna. Kolla med En svensk klassiker, dom kanske hänger på tåget :)
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.