En stillasittande plåga

Om man har träningsvärk är det tokjobbigt om man blir stillasittande länge. Varje gång man reser på sig känns det som att musklerna hålller på att gå av. Det är dag 2 sedan cirkelfysen och jag åkte bil till Oskarshamn ca 3,5 timmars enkel resa, sedan lika långt hem.

Jag får träningsvärk efter varje cirkelfys. Och visst känns det bra för att det känns att man tog i när man tränade. Men det får en samtidigt att känna sig otränad. I varje fall när det blir på den nivån att det faktiskt gör ont när man rör sig. Och ännu värre blir det när man sitter still.

Att springa 4km och spela match igår var inga  som helst problem. Det känns bra. Men att promenera, sätta sig och resa sig är inte skönt någonstans.

Eftersom att det blev en lång bilresa med jobbet idag så blev det väldigt mycket stillasittande, och då känns det extra mycket när man väl rör sig. En ren plåga faktiskt, där musklerna känns som de torkat ihop.

Basketträningen blev inställd pga att så många är sjuka. Resan drog ut på tiden så jag hann inte hem till de senaste passen F&S. Beslutade då att detta skulle bli en vilodag, utan alternativ träning.

Jag hoppas att det ska kännas bättre imorgon igen.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.