Basket som ger energi

Har varit så sjukt trött på jobbet idag. Det var som om någon släppt ut all energi. Det var svårt att hålla ögonen öppna när jag satt på bussen hem. Men när jag gått från busshållplatsen och hem kvicknade jag till ingen.

Skyndade till baskethallen för att hålla i träning med mina tjejer.

Härligt vilken energi det ger när man ser glädjen, framstegen och hur de kämpat genom hela träningen.

Idag körde vi en hel del dribblingsövningar. Uppvärmningen handlar om mycket knäträning för att de ska få starka knän och slippa alla dessa knäskador som ofta drabbar tjejer som kör basket.

Men jag kunde ju inte låta blir att få in lite fys. De fick köra motorn (små stamp med börjada knän så snabbt som möjligt). På min signal fick de göra en burpee, springa upp till halva plan, tillbakaoch sen motorn igen. Nästa gång på min signal fick de köra 2 burpees, springa upp till halva plan och tillbaka för att ställa sig i motorn igen. Gångerna där på blev 3 burpees, 4 burpees, 3 burpees, 2 purpees och till sist 1 burpee.

Avslutade träningen med lite match.

Sen åkte jag hem och fixade lite mat. Köttfärs, men en massa kryddor och de grönsaker jag hittade i kylen. Blandande detta sedan med lite kokt ris. Snabbt enkelt och gott.

Därefter liten promenad med sonen. Dags att sova snart. Måste vara piggare på jobbet.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.