Lenas Lopp för Livet via JOGG-appen

AnnonsStöd forskningen om äggstockscancer

Vid midnatt den 2 september går startskottet för årets virtuella Lenas Lopp för Livet, ett evenemang där alla, oavsett ålder eller förutsättningar, kan vara med och göra skillnad. Varje krona som samlas in går direkt till forskningen om äggstockscancer.

Det virtuella loppet pågår under hela vecka 36, från den 2 till 8 september. Loppet har ingen fast sträcka utan deltagarna samlar kilometer genom att gå, jogga, springa eller cykla så långt de kan under en timme.
Varje meter bidrar till målet att tillsammans nå ett varv runt jorden.

Förra året deltog nästan två tusen personer och målet är att samla ännu fler deltagare i år. Lena Wäppling, som själv har genomgått en tuff kamp mot spridd äggstockscancer, grundade stiftelsen för att stödja forskning kring diagnostik och behandling av gynekologiska cancersjukdomar.
Hon säger:

”Jag vill inte att någon annan ska behöva gå igenom det jag har upplevt. Vi behöver mer forskning för att rädda liv. Genom att delta i Lenas Lopp för Livet kan du göra en verklig skillnad, varenda krona går till forskning.”

Stiftelsen anordnar även lokala arrangemang under veckan i Sundsvall den 3 och 4 september och i ett lopp med gemensam start i Västerås den 5 september.


Hela rejset körs här via JOGG-appen. Så. Bli en av över 2000 startande som stödjer kampen.


Anmäler dig till 1-timmarsloppet gör du här 

 

 

 

 

 

 

 

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.