1967 • Torslanda

Yunnan trail marathon - Qiubei

Löpning - Tävling
Wow, det där var upplevelse av stora mått! Så vacker trail som gick genom risfält, genom skogar, över kullar, genom byar längs med sjöar, genom grottor, över broar, genom åkrar och så mycket annat. Fullt upp med att titta på allt. Tyvärr visade dem mig rätt rejält fel så det blev ett par extra km. Trots dessa extra km så tror jag att jag kom top 3. Vi får se ikväll när det är bonnfire och prisutdelning. Rätt nöjd med loppets genomförande. Kändes starkt hela resan genom trots att vi är på 2200 meters höjd och det är trail. Sprang i Tartherzeal trots att det är trail då de fortfarande är de skönaste skor jag har. Idag var det helt rätt val trots att det var en del vadande och mycket berg och kostigar. Sprang genom ett antal getflockar och annat. Vattenbufflarna brydde sig nada om att ge väg till löpare:-) Däremot vad kineserna på sitt aldra bästa humör och oerhört vänliga och snälla på alla sätt. Extremt kul lopp som jag ger 5 av 5 möjliga stjärnor, mestadels för naturen. Starten gick förbi en sjö med morgondis på det kristallklara spegelblanka vattnet med sockertoppsbergs i bakgrunden. Rent trolskt. Värt allt slit bara för den synen. Rätt många oerfarna löpare som rusade iväg i starten som man kom ikapp rätt snart. tror jag var i ledningen när de visade in mig på 5 km spåret. Vid nästa vändning visades jag in på rätt spår igen men då var det många som sprunigt om mig då de fått rätt visningar. Trots det sprang jag ikapp de flesta av dem igen då de kroknade rätt rejält på slutet som var rätt tungt medan jag kunde mala på rätt bra i långpass fast. Camelback som vanligt med Tailwind och ett par GU gjorde att energin aldrig tog slut. Rätt varmt med upp emot 28 grader men det som störde mest var nog ändå höjden. Rätt flämtigt genom hela loppet. Nu känns det dock helt ok. Har tagit en långpromenad och ett besök på spa så känner inget i benen alls. Hoppas på snabb återhämtning då det är en mara nästa helg som jag vill prestera på. Det är min frus hemstad och nästan hela släkten kommer dit... Garmin markerar inte höjden korrekt då Google karta som vanligt har distorsion.

Nerd info:
Medelsteglängd: 1,04 meter
Medelkadens: 170
Maxkandes:255
Höjdökning: 935 meter
Höjdminskning 934 meter
Träningseffekt: 3,9

24 oktober 2015 - 02:00

45,7   km
Distans
4:18:11
Tid
5:39   min/km
Snitt
158
Snittpuls
170
Maxpuls
170
Stegfrekvens
827   m
Total stigning (clk)
Asics Tartherzeal...
Total distans: 918 km
Träningspass från 

Resultat på sajten

  Namn Tid Snitt
1. Mathias Johansson 4:18:11 5:39 m/km

Kommentarer

kortben - 24 oktober 2015
Grattis, suveränt bra gjort! Härligt att du fick några bonuskilometrar i den vackra miljön ;-)
Mellanben - 24 oktober 2015
Jisses Vad häftigt lopp :-). Bra du tog dig förbi dom igen och stort Grattis
Mathias Johansson - 24 oktober 2015
Tackar, det var precis min tanke med. Det gör liksom inget att springa extra när det är så vackert. Tider och placeringar har inget betydelse när det är upplevelsen man är ute efter. Alla här är helt lyriska över loppet. Det blir en riktigt rolig bonnfire i kväll för att prata löpning med alla deltagare. Länge sedan jag kände mig så här lyrisk efter ett lopp. Samma grupp som skapat detta lopp har ett i Shangrila bergen över 100 Km. Nu funderar jag starkt på det trots att min löparbudget är kraftigt överdragen detta år.:-)
kortben - 24 oktober 2015
Kan du inte få över det till familjesemesterbudgeten? Hitta några vackra foton från området och lägg ett förslag ;-) y
Henric Höglind - 25 oktober 2015
Grattis till ett bra genomfört lopp.
Mattias Jöhnemark - 26 oktober 2015
Coolt!! Grattis till bedriften!
Mathias Johansson - 26 oktober 2015
Tackar, korrigerat för extrakilometrarna kom jag tvåa men så var det inte så många mara löpare heller. Bästa placeringen jag någonsin presterat:-) Frugan ger mig även tillåtelse att springa 100Km trail i Shangrila så nu blir det till att öka träningen rejält.
Mellanben - 26 oktober 2015
Grattis till både bedriften och tillåtelsen för nya loppet :-) Efter det kan du ge Jonas Buud en match i UV 90 :-)