Löpning Övrigt 6 inlägg 3631 visningar

Ertappad med rumpan bar...

Ingrid Sunding
1979 • Vreten, Skövde
#1
21 september 2012 - 19:11
Gilla
Bjussar lite på mig själv...

Här ute på vischan där jag bor så träffar man ALDRIG på någon i skogen. Och jag menar verkligen aldrig. Jo - en gång förra sommaren blev jag skrämd av en cyklist ute på en grusväg, men i övrigt, har man kommit utanför byn så träffar man inte heller på någon.

Därför kan man se ut lite hur som helst och bete sig lite hur som helst utan att behöva bekymra sig över vad någon ska tycka eller tänka. Därför kunde jag t ex häromdagen, då jag klätt mig för regn men solen kom fram när jag började springa och jag blev alldeles för varm, helt sonika dra upp tröjan upp till armhålorna typ utan att bry mig så mycket om att magen som är lite sådär lagom slapp efter 2 graviditeter och förutom detta -30kg övervikt och aldrig kommer dra ihop sig utan kirurgisk hjälp, skumpade runt i eget tempo ovanför byxlinningen. No worries liksom.

Det var väl så jag tänkte idag också när jag var ute och sprang. En ovanlig kopp kaffe på morgonen ställde till det så jag blev så kissnödig att jag helt enkelt var tvungen att göra något åt detta. Ja, men eftersom det ALDRIG är folk ute i skogen så sätter jag mig väl där det passar helt enkelt. Så där jag ändå ska svänga av in på en stig som korsar vägen jag springer på så passar jag helt enkelt på.

Jag springer ju då i princip alltid med musik i öronen, givetvis gör jag det även denna gång. Annars hade jag säkert hört traktorn och skogsarbetet som var på G längs samma stig jag skulle vika in på fast åt andra hållet. Som det var nu upptäckte jag varken traktorn eller skogsbonden förrän jag uträttat mitt ärende och stod och försökte åla upp tightsen igen...

Ja, så kan det gå när man verkligen inte förväntar sig sällskap ute i skogen. Jag får väl hoppas att han var artig nog att titta bort iaf. Jag kände inte att det var läge att skutta dit och ursäkta mig utan jag sprang iväg så fort jag var klar.

Så, är det fler som råkat ut för att någon sett något ni inte riktigt räknat med?
1974 • Ljungby
#2
21 september 2012 kl 19:16
Gilla
He,he......Denna hade ju passat under tråden "Vad är det underligaste ni sett under en löprunda". Fast tvärtom då vill säga. På LRF:s hemsida så kanske de har en tråd med "Vad är det underligaste du sett från traktorn?"
Där finns du i så fall säkert med.;-)
1967 • Nyköping
#3
21 september 2012 kl 20:53
Gilla
Hade en liknande upplevelse, när jag åkt bil en bra bit ut på landet bl a för att se lite nya ställen när jag sprang. Jag sprang på småvägar utan att se en levande varelse på 45 minuter när jag började bli rätt pissnödig, valde ändå att bita ihop 10-15 minuter till för att hitta ett ännu mer avskilt ställe. Hittade det i form av en extremt smal grusväg som vek av ut i ingenstans (fortfarande inte ens en fluga inom synhåll). Stannade och gjorde det jag tänkt och längtat efter när en bil plötsligt materialiseras från ingenstans. ...och stannar bakom mig !(missade områdets brevlådor som var snyggt uppradade på andra sidan grusvägen). Nu kommer dessutom inte en utan två andra bilar där den första skall in på min lilla grusväg där jag och han/ hon som skall hämta post (men inte vågat gå ur bilen) står och spärrar infarten.
Mer förbluffad än generad skakar jag av och springer vidare - återigen utan att möta en levande själ på en dryg halvtimme...
Ingrid Sunding
1979 • Vreten, Skövde
#4
21 september 2012 kl 21:17
Gilla
På något vis känns det lite bra att veta att jag inte är ensam om att ha blivit ofrivilligt blottad.

Det som är så typiskt är väl att just "den där gången" man blir nödig, för det är ju verkligen inte varje gång det händer, det är just då som någon annan är ute och just på den platsen. Inte klokt... Hade man valt att göra det tidigare eller hållit sig lite längre så hade det inte hänt. Så är livet, det är bara att gilla läget.

1967 • Nyköping
#5
21 september 2012 kl 21:50
Gilla
Om du tänker dig in i skogsarbetaren/traktorförarens situation så tror jag mest att de tyckte att det var rätt roligt. Ungefär som du skriver - sådan dålig tajming har ingen så det händer säkert inte ofta :-).

Jag känner en tjej som var på väg hem mitt i natten (som bodde ute på landet då). Hon stannar för att kissa på vägen och eftersom det är en grusväg mitt ute i ingenstans så går hon bara undan några meter ut i skogen och uträttar sina behov. Efter några sekunder så hör hon höga skratt runt omkring sig. Hon har prickat en militärövning och det ligger soldater utmed hela skogsbrynet.
Annelie
1971 • Skövde
#6
21 september 2012 kl 22:02
Gilla
Inte så mycket med löpning att göra, men en kul historia om just rumpan bar...

Under en resa i jobbat stannade vi till på något hamburgerställe i Västerås eller var det nu var. Jag gick på toaletten. Låset var ett sådant där man trycker upp handtaget för att låsa, men handtaget envisades att falla ner hela tiden. Till slut hade jag fått det att stanna uppe och satte mig på toaletten.

Naturligtvis så är det någon som rycker ta i dörren, handtaget ramlar ner igen och dörren öppnas. Och in kliver en före detta kollega. Istället för att snabbt säga förlåt och stänga dörren så utbrister han; "Men hej, sitter du här!"

Ja, vad gör man? Man kan ju bara skratta åt det.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.