1974 • Eskilstuna

Foten

Tisdag 27 maj 2014 12:00

Notering - Distans
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Det känns inte bra i foten och när jag läser på lite om stukningar känns det nu som om det här kan bli värre än jag räknat med.

Gilla passet

Kommentarer

Erik Johansson - 27 maj 2014
Tråkigt! Jag har haft väldigt många stukningar genom åren pga mina höga fotvalv. Det brukar gå att komma igång ganska snabbt, även om det känns lite stelt i början brukar det gå över när man blivit varm. Det största bekymret är nog att ledbandet nu är lite slappt, och i och med det blir det lätt att kliva snett igen. Och gör du det, ( jag har provat den varianten) så brukar det bli betydligt värre och tar längre tid att bli bra. Så mina rekomendationer är att komma igång så fort som möjligt, det är bara bra med blodgenomströmningen som man får vid träning. Men var försiktig, och spring på plan mark i början för att minimera risken att kliva snett. Har du en balansplatta så är den ett bra hjälpmedel för att träna upp styrkan i fotleden igen.
Leif Denander - 28 maj 2014
Jag går ju en del med hunden så lite rör jag på mig och balansplatta finns på jobbet så jag kan stå på den och arbeta samtidigt. Själva foten har gått tillbaka i svullnad men fotleden är fortfarande svullen och smärta har jag som går upp i vaden och det känns som ett band som drar över foten.
Leif Denander - 28 maj 2014
Tack för tipsen, själv har jag nog aldrig haft någon riktig stukning tidigare, bara små feltramp som det inte blivit någon reaktion av alls.