1974 • Eskilstuna

Fischerskidor stenslipas

Onsdag 13 februari 2013 12:00

Notering - Distans
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Tog med mig Fischerskidorna till Kanotcenter och kollade spannet vilket visade sig vara perfekt för mig, så där finns inga problem. Pölders och deras maskin har alltså gjort ett bra jobb med att plocka spann trots att skidorna är beställda på nätet.

Däremot tyckte de att belaget hade rätt dålig struktur och att det var en del repor i. (? för Pölders stenslipning alltså. Men den var gratis vid nyskidköp och kan tänka mig att de hade bråttom med deras försäljningstakt). Provar med en ny stenslipning och grundpreparering så får vi se vad som händer.

Vore kul om de kunde gå lika bra som Atomicskidorna. Fast det kan vara så att belaget på de skidorna är strået vassare och att det aldrig går att få Fischerskidorna riktigt lika bra. Vi får se, kul att experimentera och lära sig mer. Jag vet i alla fall hur de har känts fram till nu och så får jag se efter...........

Gilla passet

Kommentarer

Erik Johansson - 13 februari 2013
Hoppas du blir nöjd, men enligt mig är inte Kanotcenter speciellt bra på att slipa
Leif Denander - 14 februari 2013
Var slipar du skidor? Det är Kanotcenter som slipat mina Atomic. Om strukturen i belaget är dålig i mina Fischer borde inte Pölder heller vara så bra på att slipa?
Erik Johansson - 14 februari 2013
Struktur? Kanotcenter kan väl bara planslipa, eller har dom köpt en ny slip? Möjligt att dom är bättre nu, är nog över 5 år sedan jag sist lämnade mina skidor där.
Jag slipar inte så ofta, när jag har råd skickar jag mina skidor till en kille i Borlänge som är väldigt duktig.
Leif Denander - 14 februari 2013
Dem pratade om någon elhyvel de hade nu =).
250kr kostar slipningen. Har också hört om att man kan skicka iväg skidor och de får ligga i någon varmbox efter slipning mm. Fast då drar ju priset iväg.
Erik Johansson - 14 februari 2013
Elhyvel....... Lät spännande :-) Måste nog åka dit och prata med dom...
Billigt var det alla fall!