1961 • Göteborg

Hem–Munkebäck–Jonsered–hem

Söndag 11 december 2011 14:24

Löpning - Långpass
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Så mycket för det planerade förmiddagslångpasset... Hade ställt klockan på väckning 07:30 för att komma iväg runt tio eller så. När klockan ringde skulle jag bara ligga och dra mig en liiiten stund. Slumrade till, och sen vaknade jag halv tolv!!! Jaja, kroppen behövde väl det efter veckans förkylning.

Kom iallafall iväg så småningom, efter att ha väntat ett tag på att den rejäla frukosten skulle sjunka undan. Kanonväder, senaste dagarnas ruskväder var som bortblåst (hö hö). Löpningen kändes inte helt hundra, bitvis ganska trögt. Kanske berodde det på att jag stack ut alltför snabbt efter maten. Jag fick också håll vid 10 km, det var flera år sen sist tror jag.

Vid pumpstationen vid Säveån var gångbanan översvämmad så jag fick vända om och ta den högre gångbanan istället. Såg ut som om det varit ännu högre vattenstånd tidigare i veckan.

Trots flera plusgrader i luften var det isigt bitvis, en bit mellan 15 och 16 km var det rena skridskobanan! Höll mig dock på fötterna hela tiden. Testade mina DS Trainer 16 som jag knappt använt alls. Funderade på att ta dem på nästa veckas ultrapass, men det blir nog 14-modellen i alla fall, alternativt Salomon SpeedCross om det är snö.
22,31 km
Distans
2:01:55
Tid
5:28 min/km
Snitt
154
Snittpuls
163
Maxpuls
ASICS DS Trainer 16 (röda)
Total distans: 
74:23:06
858 km

Gilla passet

Kommentarer

Mellanben - 11 december 2011
Du behövde säkert sömnen mer än morgonjogg :-) Och det blev ju ett skapligt pass ändå ju. Vädret måste ändrat sig rätt snabbt tyckte nästan det var nästan vårlikt vid 12 tiden... och senare då jag var Lerum ..iskallt och bitvis riktigt halt. Blir nyfiken...Vad är det för ultralopp?
Erik "Tricky" Fries - 11 december 2011
Nej någon vårkänsla märkte jag inte av...
Det är det här jag springer nästa söndag: http://www.funbeat.se/training/show.aspx?TrainingID=12299596
Mellanben - 12 december 2011
Så nu har jag hittat mitt gamla funbeatkonto.. och såg att det var 6 mil i den stora staden. Blir ett rejält långpass ju. Hoppas bara ni får bra väder utan storm och för mycket kyla.