Svealand

Mat- och träningskoma...

Måndag 1 juli 2024 19:30

Notering - Distans
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
...samtidigt som kroppen signalerar att den vill ha mer mat. Funderar på vad jag skulle kunna ge den så den blir nöjd. Semlor? Pizza? En plåt med pommes frites?

Gilla passet

Kommentarer

Mathias Johansson - 1 juli 19:38
Altihop, gärna på en och samma gång med😉
Kalle Kula - 1 juli 20:11
Ha ha! det blev 6 pannkakor och 250 g jordgubbssylt. Men det hjälpte inte mycket. Som att kasta in en handske i ett svart hål, ungefär. Så jag testar att fylla på med 120 g jordnötter också :D
Mathias Johansson - 1 juli 20:18
lyxlirare där😂 Själv har jag äntligen tagit itu med kaloriintaget men det kommer väl ta 2-3 månader innan man är där man vill vara. Men, det viktiga är att man börjat i vart fall.
Kalle Kula - 1 juli 20:29
Låter bra. Hoppas du når dina mål. För min egen del prioriterar jag träningen framför viktminskningen för tillfället och det syns tyvärr på vågen och kring midjan. Ligger och nosar kring 90kg-strecket nu, efter att ha varit nere under 86 som lägst tidigare i år. Få se när jag kan motivera mig till att köra kalorirestriktion igen. Jag vill gärna få ordning på träningen först. Sen är det ju rätt så trevligt att träna mycket och köra utan kalorirestriktion. Man kan ju äta så himla mycket och gott, utan att det märks alltför mycket.
Mathias Johansson - 1 juli 20:51
Jag gör det lätt för mig, antalet aktiva kallorer per dygn -500 får intas i valfri form. Vill jag ha något gott så får jag helt enkelt vara lite aktiv först. Om säger att 1 kg fett är ca 7500 kcal och jag vill gå ner 0,5 kg per vecka så funkar detta rätt bra. Efter lopp så kör jag noll restriktion dock, viktigt att bygga upp igen. Man får nog hitta vad som funkar för en själv. NU är det ju nsart semester och då kan jag köra hårdare. Ligger på 74 kg idag men behöver gå ner till 65 så bara att köra på.
Kalle Kula - 1 juli 21:10
Aha, så det är alltså därför som du gillar att köra så många lopp. Inga restikrioner, helt enkelt :D
Kalle Kula - 1 juli 21:10
Edit: restriktioner