Svealand

Lugn kvällsrunda

Söndag 28 april 2024 19:46

Löpning - Distans
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Testade ytterligare lite längre idag. Det kändes stabilt. Enda besväret är att jag har ont i högerfoten. Är väldigt öm på utsidan av foten, just bakom innersta lilltåleden. Tror det är från ett av mina par med Asics, där Asics-loggan på utsidan av skon har legat och klämt mot foten. Körde därför mina Icebugs idag för att avlasta trycket på det stället.

Ca. 4-5 plusgrader och uppehåll. Klart till halvklart och svaga vindar. Jag hann hem innan det blev mörkt, även om elljusspåret tändes vid 20:35.

Kände inte av några besvär av träningsvärk idag och kroppen kändes inte särkilt sliten. Inga problem med hosta heller, varken under eller efter passet.
13   km
Distans
1:20:55
Tid
6:13   min/km
Snitt
127
Snittpuls
142
Maxpuls

Gilla passet

Kommentarer

Thomas Skogh - 29 april 07:29
Härligt så där långt har jag inte vågat spring än 😂
Kalle Kula - 29 april 07:57
Lite förvånad själv över att det kändes så pass lätt att komma igång och springa igen, verkar som att min relativt höga träningsvolym löpning, från före sjukdomsperioden, fortfarande ger resultat. Men nu har jag så ont i foten att jag knappt kan gå. Alltid är det något. Summan av lidandet är konstant. När jag just har återhämtat mig från den segdragna förkylningen och även tummen börjar läka - skalade t.o.m. en apelsin med den skadade tummen igår - så kommer det här med foten istället. Får nog bli en längre cykeltur idag och vila lite från löpningen.

Vad är det som håller dig ifrån att springa 13k? Är det att du inte vill öka löpdistanserna för snabbt för att hålla dig skadefri?
Thomas Skogh - 29 april 08:13
Exakt vill vara försiktig kan nog springa riktigt långt om jag vill. Men ska försöka tänka till lite nu 😂
Kalle Kula - 29 april 10:03
Låter smart. Lycka till med upplägget!