Löpning Om jogg.se 4 inlägg 5248 visningar

Bugg: Fel personbästa pga fel tid och sträcka

Mattias A
1967 • Lund
#1
5 januari 2011 - 16:58
Gilla
i samband med att den nya versionen av jogg.se introducerades har några av mina pass ändrats. Mitt träningspass den 18/9 2010 fick både ny sträcka och ny totaltid och blev därmed mitt personbästa. Nu har jag rättat totaltiden (så mitt personbästa är inte längre 3:02 ;o), men sträckan kan jag inte rätta.

Det här verkar lite märkligt. Om man väljer en viss runda så kan man manuellt skriva in en annan sträcka (vilket jag ofta gör, jag skriver in min Garmin-data t ex för att jag ibland springer samma runda två gånger), men på det här gamla passet kan jag ändra sträckan hur många gånger jag vill, när jag sparar så struntar jogg.se ändå helt i vilken sträcka jag skrivit in och tar data för sträckan från informationen om vilken runda det är jag sprungit.
Mattias A
1967 • Lund
#2
7 januari 2011 kl 16:50
Gilla
Om man tar bort rundan från passet kan man ändra sträckan och sedan spara. Försöker man sedan lägga till sträckans namn funkar inte det. Lite knasigt att man kan knyta en viss runda till en pass och skriva en annan sträcka om man gör det när man lägger in sitt pass första gången men att det inte går att göra det när man redigerar ett pass
1961 • Göteborg
#3
7 januari 2011 kl 16:58
Gilla
Problemet har varit uppe tidigare, jag förslog då denna work-around:

Öppna passet för redigering (klicka på gula pennan bredvid passets namn). Välj en annan runda från drop down-listan. Passets namn och sträcka uppdateras automatiskt. Välj åter rätt runda. Namn och sträcka ändras igen. Nu går det att skriva in en annan sträcka och ev. annat namn. Spara. Klart!
Mattias A
1967 • Lund
#4
9 januari 2011 kl 02:24
Gilla
Tack för tipset, jag försökte faktiskt det häromdagen men då funkade inte det, jogg.se stod bara och stampade och vägrade ändra rundan. Men det kanske bara var överbelastning just då, för nu funkade det.

Lite trist är det att jogg.se är så mycket långsammare nu, men det kanske beror på en ökning i antalet medlemmar snarare än upggraderingen
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.