Löpning Tävlingar & Motionslopp 3 inlägg 2904 visningar

Ont i knäna efter jag _slutat_ träna?!?

Veronica Olsson
1983 • Karlstad
#1
10 juli 2010 - 16:40
Gilla
Jag har just nu en viloperiod, mest pga av lathet, efter att ha tränat regelbundet i 8 månader för att springa Sthlm Marathon. Det gjorde jag och det gick bra men nu efter maratonet så har jag börjat få ont i mina knän.
Jag hade inga problem med knäna under tiden jag tränade, inte heller under själva maratonet.

Men nu så har jag alltså fått bekymmer. Det gör ont att sätta mig och resa mig. Sitta på huk är nästan omöjligt för det känns som om lårmuskeln är för kort. Sitta stilla för länge (jag har åkt en del buss och tåg) gör jätteont.

Jag förstår inte riktigt vad felet är? Tror ni det blir bättre av att börja träna igen eller måste jag vila? Men jag gör inget annat än vilar känns det som. Måste jag till vårdcentralen tro?
Veronica Olsson
1983 • Karlstad
#2
10 juli 2010 kl 16:41
Gilla
Sorry, postade i fel forum!
Ska ju ligga under skador såklart..
1974 • Lund
#3
10 juli 2010 kl 22:04 Redigerad 11 juli 2010 kl 22:03
Gilla
Ingen aning och egentligen inget råd angående ditt problem. Men vill du börja träna igen så prova, börja försiktigt. Många krämpor där jag kan känna som om jag måste vila bort har jag märk att jag oftast inte har så stort problem med som jag trodde, dock börjar jag alltid väldigt lungt och kort och blir problemet värre vilar jag mer. Men om det fortsätter miska så smyger jag igång försiktigt.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.