Löpning Skador & Rehab 3 inlägg 21 visningar

En till ontihalsen-fråga

1985 • Alingsås
#1
22 augusti 2009 - 19:46
Gilla
Okej, 2timmar och 20min kvar till starten till Midnattsloppet. Har en utomjordisk längtan efter loppet. Har dessutom haft ont i halsen från och till sedan tre-fyra veckor. Idag(nu) är den nästan helt borta, pyttelite kvar. Har provat göra ett sånt där test med ortostatiska pulsen, och verkar okej. Inget annat än litelite halsont. Men fortfarande. Suck... det är stanna hemma som gäller eller?
2006 • Alingsås
#2
22 augusti 2009 kl 19:48
Gilla
Jag hade startat.
1985 • Alingsås
#3
23 augusti 2009 kl 13:32
Gilla
...och det var vad jag gjorde. Pratade först med en av arrangörerna som tydligen var en löpartränare och sa på ett så tydligt sätt som möjligt "spring inte med ont i halsen!". Var inte mer än att acceptera, och känna att man gjorde ett bra val.

På vägen hem drogs jag mot sjuktältet vid målet och tänkte bara få en bekräftelse från sjukpersonalen. Läkaren (som själv var en löpare) kollade i min hals, och sa att "där ser ju jättefint ut", och att om man i övrigt känner sig pigg och kry osv osv så... iaf jag fick ett slags godkännande av henne, och det var vad som räckte för att få mig att starta.

Summa kardemumma är att jag idag mår bättre än igår, och sprang in på tiden 39:24 så jag är nöjd! Antagligen hade jag ett "vänligt" virus, men kommer i fortsättningen att vara extremt försiktig när det gäller detta! Tack för ett trevligt lopp!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.