Löpning Kläder, Skor & Prylar 2 inlägg 304 visningar

Tävlingsskor, tips

#1
14 oktober 2024 - 10:36 (Redigerad 14 oktober 2024 - 10:39)
Gilla
Tränar många av mina högintensiva mil i ett par Takumi Sen 8 som ligger strax över 60 mil nu och tycker att de är väldigt trevliga till detta. 9an och 10an ser ut att vara väldigt snarlika 8an, så jag känner inte att jag behöver skaffa några fler par när jag därtill har ett oanvänt par 8 liggandes.

Finns det några vassare skor för milen som ändå har liknande känsla? Dvs inte så mycket eller åtminstone inte särskilt distinkt rocker, kanske inte riktigt så styv som kolfiberdojjor ofta är... Typ mer naturlig känsla fast med überstudset i bevar? ;)

Streakfly, Vaporfly, och Adios Pro går bort av sina respektive anledningar. Mitt pb på milen satte jag med Alphafly OG och har t.o.m. ett sprillans par såna liggandes, men känns dock på senare tid att mitt steg har förändrats sedan dess och att jag skulle gynnas mer av nånting lite nättare och rappare.
Carl Petersson
1995 • Göteborg
#2
17 oktober 2024 kl 21:31
Gilla
Beroende på hur tålig du är så vill jag slå ett slag för Saucony Sinister, superlätta, studsig foam (om än väldigt låg stack jämfört med "riktiga" superskor). Som ett par äldre racing flats men lite snärtigare och ännu lättare! Men som sagt, kanske inte så bra om du vant dig vid mer dämpning..
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.