Löpning Skador & Rehab 5 inlägg 736 visningar

Igång! Igen...

1981 • Dals-Ed
#1
28 november 2008 - 19:18 (Redigerad 28 november 2008 - 19:20)
Gilla
Får ansluta mig till de som kommit igång igen efter skada och det känns bara så skönt. Har knappt sprungit alls på en månad efter en urladdning på Sävedalsloppet i gbg och en överbelastningsskada i höger underben som tack men idag kände jag mig bra igen efter rehab och det gick alldeles utmärkt! Gick icke snabbt men det var förväntat så stegrar efter hand och nu ska det mycket till för att skippa vinterträningen. Det enda positiva med en månads stillasittande är att jag faktiskt gått ner två kilo. :)
Charlotta Sahlström
1972 • Täby
#2
28 november 2008 kl 21:26
Gilla
Vad roligt håller tummarna för dig:-) det är det som skiljer agnarna från vetet...huruvida man bör träna eller ej...vila eller icke vila...du som är ung har hela livet på dig;-) till skillnad från en annan *ler snett*
1963 • Lindome
#3
29 november 2008 kl 09:41
Gilla
Genom gick en meniskopration och brosk opration 13/10 vägen tillbaka är det primära och vägen till målet som är viktigaste med del mål på vägen fram som visar om man är på rätt spår,det var ej första gången som knäna opererades men upplevelsen efter åt är alltid olika i ett viss stadie innfinner sig en gnutta tveksamhet men med fint stöd så spårar man enkelt in på rätt spår igen det är bara att när det uppstår en tvekan att ta sig till löparmiljöer som man älskar och känner sig bekväm i för att få tillbaka suget.Har fått springa på löpband två gånger nu första var skum märklig känsla i knät som inte givk att förklara blandad smärta ovana instabilitet men nu har jag fått grönt ljus att ge mig ut och prova riktig löpning det käns som den bästa julklappen man kan få.
1973 • Åkersberga
#4
3 december 2008 kl 22:38
Gilla
"Gått ner två kilo"??? Hur skjutton bar du dig åt då? Jag har inte kunnat träna på sex veckor, sjuk, och har verkligen inte gått ner utan upp :-( Vågar inte väga mig men kläderna sitter helt klart mkt hårdare nu.

Spran i alla fall i dag för första gången sen i oktober men nu hoppas jag att jag kan få komma igång igen!
1981 • Dals-Ed
#5
4 december 2008 kl 12:43
Gilla
Vet ju inte exakt varför men antar det är muskelmassa som börjar försvinna ganska snabbt när man slutar träna. Märkte väl också att jag inte behövde så mycket mat vid varje måltid för att bli mätt under uppehållet så det går väl hand i hand med viktminskningen. Räknar iaf kallt med att ta tillbaka de tappade kilona inom några veckor, särskilt runt jul. :)
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.