Löpning Löparkompisar & kontakt 6 inlägg 2822 visningar

Löparkompisar i Göteborg?

1980 • Göteborg
#1
8 juli 2008 - 20:29
Gilla
Hej alla joggare!

Någon i Göteborgsområdet som vill ha en löparkompis?

Jag älskar allt med löpning att göra, Jag har tränat själv i flera år dock från och till, men börjar känna att det skulle var kul och träna tillsammans med någon annan.

Hör gärna av dig om du känner för att ta ett pass eller två, gärna i skatås.

Må gott!
Sarah
Marcus Morin
1978 • Lunden
#2
8 juli 2008 kl 22:17
Gilla
Hej Sarah,

Jag vill tipsa dig om Solvikingarna där jag har varit med sedan förra året. Det är verkligen en kanonklubb med både bra träning och härlig stämning i klubben. Klubben bedriver organiserad träning fem dagar i veckan och jag tycker du borde kolla in mer under träning på hemsidan www.solvikingarna.se. Det är bara att komma ner och prova. Du får vara med och träna ett flertal gånger innan du behöver bestämma dig.

/Marcus
1980 • Göteborg
#3
8 juli 2008 kl 22:58
Gilla
Hej Marcus,
Låter jätte intressant har varit inne och tittat ett par gånger på hemsidan. Men vet du hur träningen kommer att bedrivas under sommaren, lyckades inte läsa mig till den information mer än att helg passen skulle utgå. Annars är det mycket lockande, men är jag inte för långsam för att delta?

Må gott!
Sarah
Marcus Morin
1978 • Lunden
#4
11 juli 2008 kl 10:22
Gilla
Hej Sarah,
Det finns olika pass beroende på hur snabb du är. Gick in och tittade lite på din sida och för dig skulle passen på måndagar, torsdagar och lördagar passa bra. Är du ovan vid långdistans ska du nog inte börja med ett lördagspass. Träningen bedrivs precis som vanligt under sommaren bortsett från att det i fyra veckor framöver inte finns någon utsedd ledare på lördagspasset men vet att den gruppen skulle köra ändå.
Måndagar är det lättare intervaller och på torsdagar delar vi upp i olika grupper utifrån kapacitet och kör tempopass.
Ett litet tips är att jag tror att måndagar hade varit jättebra för dig om du vill utvecklas som löpare då jag fick uppfattningen att du ofta springer samma typ av runda i ungefärligt samma tempo.
Hade varit kul att få se dig nere i stugan!
/Marcus
Conny Andersson
1974 • Mölndal
#5
13 juli 2008 kl 13:45 Redigerad 13 juli 2008 kl 13:51
Gilla
Hej alla!
Lägger också in en tråd här för någon/några som vill ha löparkompis. Springer gärna uppe i skatås. Är du sugen på att komma i gång med back och intervallträning så hör av dig. Är nybörjare på den träningsformen, så det är nog enklare att komma igång om man är flera som pushar.

/Conny
1971 • göteborg
#6
15 juli 2008 kl 11:27
Gilla
ja, solvikingarna rekommenderas.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.