Löpning Tävlingar & Motionslopp 3 inlägg 110 visningar

Den utslagne, positive i Stockholm Marathon

Lars Engnell
1960 • Hudiksvall
#1
6 juni 2008 - 18:49
Gilla
Vem var du som, trots att du låg till synes utslagen på Torsgatan, lyfte på huvudet och gav mig tummen upp när du såg min jogg.se T-shirt och skrek uppmuntrande tillrop? Det gav mig en sådan kick att jag lätt fixade de sista kilometrarna in mot mål. Jag antar att du finns på jogg.se och att du väl troligtvis fick bryta, men det vore roligt att höra hur det gick för dig! Och tack för hjälpen!
1974 • Kungsängen
#2
6 juni 2008 kl 20:22
Gilla
Det kan mycket väl ha varit jag. Det tog tvärstopp för mig på Torsgatan (strax innan St Eriksplan) och jag såg inget annat alternativ än att ge upp. Medans jag samlade krafter att släpa mig till motorcykeln som skulle skjutsa mig till Stadion passade jag på att heja fram Jogg:are. Det kändes som om det passarede en hel del Jogg-T-shirts under den tiden.

Efter en stund ändrade jag mig angående uppgivandet. Det var ju bara knappa fyra kilometer kvar och man har sex timmar på sig. Så efter ca en halvtimme och en Dextrosol lyckades jag ställa mig upp och promenera till målet så jag i alla fall fick en medalj. Såhär efteråt är jag riktigt besviken, men jag försöker fokusera på att det var andra gången jag lyckats springa minst 38 km och att jag aldrig tidigare sprungit det så fort.

Kul i alla fall att höra att jag kunde ha en liten del i din oerhörda prestation!
1966 • Karlstad
#3
6 juni 2008 kl 20:23 Redigerad 6 juni 2008 kl 20:24
Gilla
Jag fick en liknande kick på Västerbrons andra varv: två halvknalla killar som sitter på broräcket med bers i näven tar tag i axeln på mig när jag går en bit:
"Ryck upp dig nu, vi ser att du grejar det här, ge inte upp!"
Det var bränsle för flera kilometer :-)

edit: Jättetumme upp för dig Jacob att du fullföljde. Det spelar ingen roll hur, du gjorde det!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.