Foruminlägg av Per Jönsson

#1
25 juni 2008 kl 23:36
Gilla
Häng i bara, det finns inga genvägar. Beröm dig själv med att du har kommit igång, kom ihåg att sätta mål som är nåbara. Själv började jag i mars efter en resa till sydafrika med för mycket extra på kroppen. Har tills nu gått ner 15 kg på 3 månader, jag är 190 cm och väger idag 89 kg. Låt det ta tid och Lycka till
#2
7 augusti 2008 kl 20:41
Gilla
Har genom skada i hö knä belastat höften onaturligt, en liten muskel som fäster mellanhöftbenet och lårbenet/höftkulan ömmar efter ökad träningsdos och när höften skjuts utåt. Har inte kunnat träna på snart en månad men ätit inflamationshämmande (voltaren).

Någon, ur kan man stärka just de musklerna med kompletterande träning.

//Per som längtar till spåret
#3
29 oktober 2009 kl 12:46
Gilla
jag är nyss fyllda femtio, 1901 cm lång, väger 92 kg maxpuls 190 och vilopuls 42. Jag springer sträckor på mellan 5 och 15 km och har hamnat på en platå runt 5 minuter/km. Kör lite intervall på de kortare sträckorna och medelpuls på 85-95% av maxpuls. Längre sträckor låter jag pulsen ligga på runt 70% av maxpulsen. Försöker hålla bra diet med koldydrater, proteiner och vätska. Hur ska jag göra för att komma vidare?
Hälsningar/Per
#4
12 november 2009 kl 00:27
Gilla
Prova Peter Skoog, Naprapat. Han är duktig på ryggar, inte omöjligt att benhinneproblemet är en följd av ischias.
#5
14 juni 2011 kl 08:35
Gilla
1640 km på 2 månader, känner mig väl förberedd och kommer förhoppningsvis att ta mig runt på omkring 15h.
#6
14 juni 2011 kl 08:46
Gilla
Ris ala Malta är en förträfflig diet att kolhydratladda med innan loppet, fick rådet av en kostexpert för en månad sedan och det funkar väldigt bra för mig. Att det sen är väldigt gott skadar inte;-)
Mängd per dag:
3dl Vattenkokt i 15 min
4msk råsocker
1 msk vaniljsocker
2,5 - 3 dl vispad grädde
3 köksskalade (med kniv) apelsiner
Blanda ihop, in i kylen ett tag och njut!
#7
21 juni 2011 kl 21:26
Gilla
Välkommen till klubben, hoppas du får många sköna till:-)
#8
8 oktober 2012 kl 19:26
Gilla
#9
23 september 2013 kl 21:20
Gilla
#10
28 oktober 2013 kl 23:17
Gilla
#11
12 december 2013 kl 21:43
Gilla
#12
2 januari 2014 kl 23:47
Gilla
#13
3 oktober 2016 kl 20:43
Gilla
#14
3 februari 2017 kl 20:00
Gilla