Foruminlägg av Albin Sandell

#1
8 februari 2013 kl 18:23
Gilla
Hej! Wow, första inlägget på Jogg.se!
Som sagt, jag har med hjälp och kontakt av ett mindre skapligt nystartat event-företag börjat diskutera ett motionslopp i Västervik, Ostkustens Pärla. Ide´n just nu är väll en start med CA 150-200 löpare kanske. Blandat med asfalt och skogsstigar längs med Västerviks vackra vatten. Banan som planerad kommer vara skapligt flack, torr och utmärkt med flaggor,spraymarkeringar och såklart publik. Då det bara finns EN till tävling i Västervik för löpare så hoppas vi på en kanon publik dessutom!
MEN, Ingen tävling utan tävlande, nu jobbar vi med en "marknads undersökning", för att se hur stort intresset skulle va, om ni dyker upp och springer.
Tips och goda råd mottages verkligen, bra datum, tidigt eller sent på dagen, längd på banan/banorna , ska kvinnor och män springa ihop, vad tycker NI att det borde serveras på vätske-depån, ska det finnas 2 eller fler längder eller kanske bara en längd för alla?
Ja, allt som ni kommer på att tipsa om kommer göra det här till ett världsklass-event!
Vi får helt enkel se hur många som verkar vara intresserade i år, annars får vi skjuta på det och försöka senare!
Nu hoppas vi att snön snart försvinner så alla kan börja springa på riktigt!

//Albin Sandell, Västervik
#2
1 april 2013 kl 19:38
Gilla
Vart är tanken att tävlingen kommer hållas då? :) Jag ska försöka hålla mina ovanor borta då, Deltids rökare och aktiv "ta en öl framför tv:n varje kväll" kille :)
#3
1 april 2013 kl 20:29
Gilla
Ja de va nått sånt ja menade, kan inte folk snacka ihop sig om kommande datum för att springa ihop(läs, Ifrån varran)

risken med att de fuskas lite med tiderna då? :) ljuga om sin tid för andra går bra, men aldrig för sig själv ska kommas ihåg! :)

Grym ide´!
#4
2 april 2013 kl 20:29
Gilla
Ja, har börjat känna mig mer och mer säker på löpningen, men så suger de i gym-tarmen rätt mycket så har börjat varva lite där också, vill inte bli någon arnold direkt men endå få upp lite mer muskelmassa, läs, tränar alltså inte gym för löpningens skull just nu. Är då de dummaste ja kan få för mig att göra? tror ni att mer muskelmassa i axlar,mage, biceps, nacke kommer sinka ner löpningen något?
Klättrar även 2-3 dagar i veckan om ja hinner!

Tacksam för kloka svar!

//Albin
#5
2 april 2013 kl 21:27
Gilla
Då vare dags! Lycka till! *_*
#6
17 april 2014 kl 10:25
Gilla
Addnature säljer även den västen!
#7
10 juni 2014 kl 17:32
Gilla
Jag har heller inga problem med att springa med mat i magen, ( sprang milen på 43:xx med två bigmac i magen häromsist) och de va inte prolem, men jag får en helt annan löpning när ja inte har ätit på 3 timmar, beroende på längd på pass!
Käka lite som du tror innan och lägg massor av tid på att träna upp din kropp med att klara av att äta under löpning om du ska satsa på längre sträckor(lopp).
Tränar minst lika mycket med maten och sömnen som själva löpningen i sig!

//A
#8
10 juni 2014 kl 17:43
3 Gilla