Foruminlägg av John Nyström

#1
23 juli 2012 kl 22:59
Gilla
hej! Jag bestämde mig för att övergå till en vegetarisk kos för några månader sen, jag måste säga att det känns riktigt bra. (har varit det tidigare också under ett år, men började sedan äta kött igen, det kan jag ångra lite nu..)

Här finns några recept. http://www.nomeatathlete.com/vegetarian-recipes-for-athletes/
#2
16 september 2012 kl 21:45
Gilla
Hej,
jag ska springa SUM nu den 13 Okt. Jag hade tänkt åka dit och springa innan men det blir nog inte av. Å andra sidan är det ganska kul att få upptäcka leden under loppet. Är det någon som har sprungit SUM eller Sörmlandsleden som har några tips? Det står att banan är ganska teknisk på vissa ställen, hur teknisk är den då? /john
#3
15 oktober 2012 kl 21:49
Gilla
Hej!
Är det någon här som sprungit Ursvik Ultra?
Jag läste att vissa delar av banan går på elljusspåret. Hur är det annars, måste man förlita sig på pannlampa då? Vad är det för sorts stig, underlag?
/john
#4
16 oktober 2012 kl 09:24
Gilla
ok, ska kolla på youtube. tack för tipsen! Måste erkänna att det låter lite jobbigt med rötter och stenar när man ska springa så pass långt, och på natten..men det kan nog bli en kul utmaning!
#5
17 oktober 2012 kl 22:39
Gilla
jag kanske får springa med gummistövlar i värsta fall..
#6
7 mars 2014 kl 18:59
Gilla
jag blir så glad när jag är ute och rör på mig, även om själva passet är jobbigt. Backträning tycker jag är bland det roligaste, kanske för att det känns så effektivt. Det är också en mäktigt och skön känsla att känna att man orkar springa uppför en lång och brant back utan att bli allt för trött...
#7
1 september 2014 kl 09:08
Gilla
Hej,

Karin, känner du att det blir bättre på något sätt med skenan och tåspretare? Jag har inte gjort något för att vårda min, men man kanske borde.. Jag har försökt köpa breda skor men annars inte gjort så mycket åt det.
#8
15 maj 2015 kl 22:43
Gilla
Kul att du verkar ha så roligt nu när du springer:-)

Jag tror inte att du behöver vara så orolig för vaderna. Är det inte bara träningsverk typ? Jag kör mycket med min 5-fingers, springer även till jobbet med dem på asfalt. Jag upplevde också från början att jag fick ont i vaderna, men det går nog över när dom vänjer sig.

Jag fick däremot en inflamation under foten precis när jag ändra min löpning till att landa på framfoten. Jag gick helt enkelt ut för hårt, och orkade inte heller vila. Det slutade med att jag inte kunde springa alls på en månad. Sedan när jag började igen så tog jag det mer försiktigt, och försökte vänja mig långsamt till längre och längre sträckor. Jag försöker också variera även nu, och springer ibland med lite mer dämpade skor, och ibland med mina 5-fingers, ungefär 50/50. Jag gillar dock känslan att springa i mina 5-fingers bättre:-)

Lycka till och gör inte illa dig!
#9
15 maj 2015 kl 22:45
Gilla
Jag hade ganska mycket problem ett tag tidigare. Jag springer delvis i fingerskor nu. Det känns bra tycker jag. Det kan nog hjälpa till att räta ut tån också....
#10
20 april 2016 kl 13:50
Gilla
hej,
jobbigt. Jag fick liknande problem för ett antal år sedan, utan att ha gjort något särskilt.

Jag fick tömma mitt knä på vätska ett par gånger men det kom tillbaka igen. Till slut så fick jag en kortison spruta i mitt knä. Sedan blev det helt bra, och jag har inte fått besvär igen efter det.

hoppas du blir bra snart!
John