Personlig träning på ny nivå

Jag har varit lite skriv-frånvarande. Det finns lite olika anledningar till det. Det har rörts om i grytan ordentligt senaste veckorna och det lär kommer mer text om det framöver, men det jag vill ha framfört här och nu å det bestämdaste är att jag har fått landa på det mest fantastiska gymmet i Malmö!
20160402_101130

Här på SATS Entré finns så mycket möjligheter och det talar för sig själv när man kollar ut på en milslång utsikt och inte ser några gränser. Här kan allt hända och jag ser fram emot att träffa nya och trogna kunder. Här kan jag utvecklas som bara den och här kan du nå precis vart du vill. Jag har ett fantastiskt team av kollegor att samarbeta med och ett stort utbud av träning - gymträning och gruppträning.

I morse, tidigt som attan, höll jag mitt första gruppträningspass inomhus. Utomhusträning har jag hållt på med ett bra tag, men inomhus är nytt för mig, och löpning inomhus framförallt, men vilken start på dagen att få peppa ett gäng morgonpigga i tuffa intervaller på löpband! Jag kommer köra inomhuslöpning (passet heter Indoor Running) på onsdagar kl 6.45 framöver, och även hoppa in på ett par kvällspass kommande veckor.

20160401_154541

Med detta inlägg vill jag meddela att jag finns! Jag finns och jag kan se till att du får träffsäker och rolig träning på stans trevligaste gym. Kom hit och se dig omkring, snacka en stund, teckna ett medlemskap och börja träna! 399 kr i månaden för ett medlemskap som ger dig tillgång till alla SATS-center i Malmö.

I ditt medlemskap ingår PT Start där du får 2 tillfällen tillsammans med en egen PT. En mycket bra start på din träningskarriär, eller en bra fortsättning när du behöver nytt liv i träningen och ny inspiration. Vill du fortsätta med mig som din PT har vi bra priser på olika paket. PT30, PT60, PT Duo är några av de paket som SATS och jag erbjuder.

Är du min tidigare kund och vill fortsätta träna med mig så får du dessutom 3 månader gratis träning dvs tre månader utan medlemsavgift. Förmånligt förmånligt!

Kom hit och ha roligt med mig! Maila till sarah.jaxell@sats.se när helst du vill.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.