Nyanställd hos ny familj

Jag har idag 11 dagar jobb kvar på Fitness24Seven. Från den 1 april tillhör jag familjen SATS. SATS Entré blir min nya arbetsplats och jag ser väldigt mycket fram emot det. Ett stort och fint SATS-center fullt med möjligheter. Det blir lite av en omstart men jag antar utmaningen!

2016-03-15 16.06.15Delar av maskineriet med en häftig uuuuuutsikt (som ni inte ser något av).

Det är med lite sorg i hjärtat och klump i magen som jag lämnar två fina kollegor och framförallt mina klienter kvar på gymmet. Det kommer alltid att vara mitt kvartersgym där jag började jobba som personlig tränare och fantastiska klienter att rå om. Dagarna som är kvar ägnar jag åt att avsluta så mycket som möjligt tillsammans med mina klienter och hoppas att några hoppar vidare till nästa gym för att träna vidare mot nya (eller samma 😉 ) mål!

Önskar du hjälp, inspiration, glädje i din träning? Är du intresserad av att hänga på SATS Entré med mig som din personliga tränare? Skicka iväg ett mail till sarah@tyckomdig.se (tills jag har fått nya kontaktuppgifter med en sats.se-adress), så kan vi redan nu boka in en träff!

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.